Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε με προβλήματα καιρού το Σάββατο (αλλά στεγνό αγώνα με ήλιο την Κυριακή) και εξόδους κυρίως στις δοκιμές η ανάβαση Πορταριάς, που όπως είχαμε γράψει αποτέλεσε αισιόδοξο μήνυμα μια και συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές. Δυστυχώς όμως, η Κατηγορία Ιστορικών δεν ευτύχησε σ' αυτόν τον αγώνα λόγω των λίγων συμμετοχών και των εγκαταλείψεων: Τις δοκιμές ολοκλήρωσαν, λόγω εξόδων, τέσσερα αυτοκίνητα (συν το ένα Γκρουπ 5), στο Α' σκέλος της Κυριακής ανέβηκαν τρία συν το Γκρουπ 5 (το ένα απο αυτά δεν ολοκλήρωσε), και στο Β' σκέλος μόνο ένα συν το Γκρουπ 5, σύνολο δύο (αριθμός 2). Το...ωραίο όμως είναι, ότι ενώ σε ΟΛΕΣ τις άλλες κατηγορίες και κλάσεις απαιτείται ένας ελάχιστος αριθμός 5 ή 3 αυτοκινήτων για να "μετρήσουν" με μειωμένους βαθμούς, στα Ιστορικά δεν....χρειάζεται δεύτερος! Δια του λόγου το αληθές, δείτε τα επίσημα αποτελέσματα.

Τα πλήρη αποτελέσματα δοκιμών και αγώνα στο  
www.omae-epa-live.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ -ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ- "ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ",  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΟΜΑΕ (ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΤΑ ΝΤΡΙΦΤ ΚΑΙ ΤΑ "ΓΥΜΝΑ" ΤΟΥ ΟΑΚΑ!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...)


2 σχόλια:

  1. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αναφέρεστε στο διάστιχο των αποτελεσμάτων, τα αφαιρέσαμε και υπάρχει το Link που οδηγεί στα πλήρη αποτελέσματα δοκιμών και αγώνα. Εάν υπάρχει κάποιο άλλο λάθος, ερώτηση ή απορία, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε για άμεση διόρθωση ή διευκρίνιση.

      Διαγραφή