Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Λ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη ενημέρωσης για την εξέλιξη της υγείας του Λουκά Γιαννακούλη, όσο όμως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απο την πλευρά των γιατρών ή της οικογενείας, ούτε αναπαράγουμε ούτε και δίνουμε βάση στα όσα γράφονται εδώ κι εκεί (κυριολεκτικά "εδώ κι εκεί"). Δυστυχώς, συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται (επειδή δεν θέλουν ή επειδή δεν είναι ικανοί να το αντιληφθούν) ότι η Ιστορική αγωνιστική κοινότητα αποτελεί ένα δεμένο κορμό ανθρώπων, που παρά τις πιθανές πρόσκαιρες διαφορές τους, παραμένει ενωμένη χάρις σε δύο ισχυρά συστατικά: Την αγάπη για τα ιστορικά αυτοκίνητα, και  την συμμετοχή τους στο σπορ με τις αρχές της άμιλλας και του χόμπυ και όχι κατ' ανάγκη του συναγωνισμού/ανταγωνισμού. Ετσι, το ότι οι -ούτως ή άλλως λίγοι αριθμητικά λόγω τέλους της χρονιάς- οδηγοί ιστορικών Ραλλύ δεν έχουν το κέφι να τρέξουν στο Ραλλυ Σπριντ Μαύρο Ρόδο τη στιγμή που ο φίλος τους αγωνιζόμενος δίνει την μεγαλύτερη των μαχών, αποτελεί μια λογική και αναμενόμενη απόφαση (όπως ήταν και η απόφαση μη συνέχισης του Παλλάδιου, μετά το τρομερό θέαμα που αντίκρυσαν). Οποιος δίνει διαφορετική ερμηνεία σ' αυτή την απόλυτα κατανοητή και ανθρώπινη στάση, προφανώς δεν "ανήκει" στην κοινότητα των Ιστορικών, παρά το ότι πιθανόν και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους.

6 σχόλια:

  1. Ενα σχόλιο ψύχραιμο και με ανθρωπιά από τον Ghost Writer - valge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε Δημήτρη. Άλμπερτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται τπτ άλλο αυτή την στιγμή, μόνο προσευχή και ελπίδα για το καλύτερο, μακάρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου κανει εντυπωση που το μελος του ΔΣ του ΣΟΑΑ επιλεγει το ποιος ανηκει και ποιος οχι στην κοινοτητα των ιστορικων. Αποδεχομενος αρα οτι οι οδηγοι αγωνων ραλλυ ανηκουν σε διαφορετικες κοινοτητες, αναλογα με τ αλογο τους. Ευγε!
    Εγω τουλαχιστον εχω το θαρρος να λεω οτι ανεξαρτητα απο τις ευχες και την ηθικη συμπαρασταση σ εναν ατυχησαντα συναγωνιστη, η αγωνιστικη δραστηριοτητα πρεπει να συνεχιζεται. Αλλο η διακοπη του συγκεκριμενου αγωνα (σωστη), κι αλλο η αποχη απο τους επομενους (προσεξε) μεχρι να ξεχασουμε το περιστατικο. (μεγιστη υποκρισια). Αρα, πριν αφορισεις καλε μου Δημητρη, να σκεφτεσαι ορθολογικα, οπως συνηθως κάνεις, κι οχι με την ψευδαισθηση του κριτή (οπως δυστυχως καμμια φορα σου ξεφευγει).
    Σε διαβεβαιώ, οτι αν καποτε μου συμβει κατι σε αγωνα, προσωπικα μια απο τις επιθυμιες μου θα ειναι να συνεχιστει απροσκοπτα να διεξαγεται το σπορ που υπηρετω. Και με βαση αυτην την θεωρηση , εγραψα οτι διαβασες αλλού κι απαντάς εδω. (αλλη μια δεοντολογικη παραβαση)
    Καλημερα
    Χρηστος Πλατης, αγωνιζομενος, ειτε ιστορικος ειτε οχι κατα την γνωμη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για συζήτηση. Ο καθε ένας πράττει όπως νοιώθει και όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα (βλέπε ματαίωση εκδήλωσης απο την Microcars). Όσο για τον ΣΟΑΑ υπάρχει εξέλιξη απο ημερών, αλλά και πάλι, δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για ανακοινώσεις. Δ.Π.

      Διαγραφή
  5. Ουτε ομως και για αφορισμους...
    Ειλικρινα καλημερα
    Χ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή