Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11) ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ON LINE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! (ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α' ΕΙΔΙΚΗ).

 Πριν απο μια εβδομάδα, στην 1η Ανάβαση Δερβενοχωρίων- "Β. Παλαπανίδης", η (ενιαία) Κατηγορία Ιστορικών δεν εμφανίστηκε ποτέ στα αποτελέσματα της Infomega στο διαδίκτυο. Υπήρχαν δηλαδή οι χρόνοι των χωριστών σκελών δοκιμών και αγώνα στα ζωντανά on line αποτελέσματα, όχι όμως και στην τελική κατάταξη. Στην απονομή, η οργάνωση τα είχε εκτυπώσει, συνεχίζουν όμως να απουσιάζουν απο το διαδίκτυο, όπως μπορείτε να δείτε αν επισκεφθείτε το www.ethea-live.gr.
 To Σάββατο 30/11 πήρε εκκίνηση το Ράλλυ Παλλάδιο στο οποίο συμμετέχουν 67 πληρώματα, εκ των οποίων τα 12 ανήκουν στις Κατηγορίες Ιστορικών. Οι 911 RSR των Γιαννακούλη και Μανδρούκα  αναμένεται να συνεχίσουν την μονομαχία που άρχισαν στον Μπράλλο (με νικητή τον πρώτο), και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν τους Γ. και Ι. Βελάνη με το RS 1600, οι οποίοι όπου τερματίζουν, συνήθως κερδίζουν. Στις συμμετοχές επανεμφανίστηκε και ο Μ. Σταφυλοπάτης επίσης με RS 1600, δυστυχώς όμως, τουλάχιστον μέχρι την 3η Ε.Δ. και τις 12.30 το μεσημέρι, τα ζωντανά αποτελέσματα ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, παρά μόνο τις "σύγχρονες" κατηγορίες, μέχρι το Νο 52! Ετσι οι φίλοι των αγώνων που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ  και το www.ethea-live.gr, δεν μπορούσαν να μάθουν απολύτως τίποτα για την εξέλιξη του αγώνα των ιστορικών, αφήστε δε που μόνο αν δουν τις συμμετοχές θα καταλάβουν ότι τρέχουν και "κάποιοι με Ιστορικά...".
 Παρακαλούμε τους αρμοδίους και υπευθύνους να διορθώσουν άμεσα το πρόβλημα και να εμφανίσουν τα Ιστορικά στην γενική κατάταξη κάθε Ειδικής, και θα επανέλθουμε εντός της μέρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
H ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ Λ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ - Γ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ 1η ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου