Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΦΙΛΠΑ: 25ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ, 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Για 25η συνεχή χρονιά η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει το «ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΙ» με προορισμό την Ερέτρια και τα πληρώματα θα διανυκτερευσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.
  Το πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 στα Goοdy’s Αγ. Στεφάνου θα συγκεντρωθούν τα αυτοκίνητα για τον τεχνικό έλεγχο και γύρω στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του α´ αυτοκινήτου ακολουθωντας με διαφορά ανά λεπτό το ένα πίσω από το άλλο.
  Αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 50 κλασσικά καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα ηλικίας από 35 έως 90 ετών.
  Την πρώτη αγωνιστική ημέρα τα πληρώματα θα διασχίσουν την υποδεδειγμένη διαδρομή θα συναντήσουν ειδικούς κριτές σε προκαθορισμένα σημεία οι οποίοι και θα χρονομετρήσουν τους συμμετέχοντες σε συγκεκριμένες αποστάσεις.
  Τα πληρώματα θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να φέρουν τους λιγότερους βαθμούς ποινής και να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της Γενικής Κατάταξης.
  Την δεύτερη αγωνιστική ημέρα με τις υπόλοιπες ειδικές δοκιμασίες ακριβείας θα τους δοθεί βέβαια η ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη που μπορεί να έχουν γίνει την προηγουμένη ημέρα ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν ως νικητές.
  Η τελετή βραβεύσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΦΙΛΠΑ στην οδό Κυβέλης 6 Γέρακας την Τέταρτη 12 Δεκεμβρίου.
  Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6 Γέρακας, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 6533420, email info@philpa.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου