Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ.

"Εμαθε λοιπόν οτι γα..ό...στε, πλάκωσε και η Αντζελίνα"! Το λιγότερο που μας συνέβη αυτές τις μέρες είναι η" FYROM" του Μουζαλαντίν (γνωστές οι θέσεις του πάμπλουτου "ακτιβιστή" γιατρού, και όλων των συντρόφων του: Δεν θέλουν να υπάρχει Εθνος Ελληνικό).  Ο "υπουργός παιδείας" ("κομματόσκυλο" διευθυντής κομματικής εφημερίδας) καταργεί τα θρησκευτικά απο τα σχολεία, οι υπόλοιποι κυβερνητικοι παλεύουν να μας πείσουν ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ πρόσφυγες της Μικρασίας ήταν ΙΔΙΟΙ με τους Μουσουλμάνους που "θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας", το Αιγαίο "μοιράστηκε", οι Τούρκοι πατάνε τα νησιά επισήμως, ο Πρωθυπουργός χαριεντίζεται στην αιματοβαμμένη Σμύρνη με τους σφαγείς, λησμονώντας (ή μη γνωρίζοντας)  το '22 και το '55 και το '64, οι φόροι που μας επιβάλλουν καταστρέφουν οριστικά την οικονομία και κάθε πιθανότητα ανάπτυξης, το "γάτζωμα" στην καρέκλα της εξουσίας οδηγεί την Ελλάδα-ξέφραγο αμπέλι στον όλεθρο, και ο Καμμένος, λιγο αργά είναι αλήθεια, αποφασίζει να "ρίξει" την Κυβέρνηση "για να αποφευχθούν τα χειρότερα", με πολύ αδύναμο επιχείρημα είναι αλήθεια! Ενάμιση χρόνο δεν ήξερε τι πρεσβεύουν οι φίλοι του; Η μήπως ήταν όλα καλά όσο έπαιζε τον υπουργό και τώρα τρέχει να σωθεί;
Εν κατακλείδι: O,τι κι αν πιστεύει/πρεσβεύει ο καθένας μας, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αφού δεν συνεννοούνται μόνοι τους οι πολιτικοί αρχηγοί, ας "πέσει" η Κυβέρνηση να μαζευτούν υποχρεωτικά όλοι μαζί σε Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Διαφορετικά δεν μας σώζει ούτε η Αντζελίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου