Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

10o ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ Αc3


                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   O Ac3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Αργολίδα, συνδιοργανώνει με την Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και το Δήμο Άργους – Μυκηνών, το 10ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  το Σάββατο  31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1  Νοεμβρίου 2015.
    H διήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2015 με συντελεστή 2, (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).
     Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε το 10ο Ράλλυ Δαναών με τα γνωστά στάνταρ ποιότητας και βαθμού δυσκολίας, προς ευχαρίστηση των  φίλων και μελών που μας τιμούν με την συμμετοχής τους. Στόχοι είναι η διεξαγωγή ενός συνεκτικού ράλλυ, προσιτού οικονομικά, με τα απαραίτητα χλμ. ώστε να πραγματοποιηθούν πολλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, πολλές χρονομετρήσεις, με σεβασμό στα κλασσικά αυτ/τα και ωράρια κατάλληλα προσαρμοσμένα για την ασφάλεια των πληρωμάτων.
  Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν  όμορφες διαδρομές εγνωσμένης απολαυστικής οδήγησης σε Κορινθία και Αργολίδα, αλλά και κάποιες ξεχασμένες στην Αρκαδία, θα ¨ταξιδέψουν¨ με  εικόνες από φθινοπωρινά τοπία, σε συνδυασμό με την ζητούμενη ακρίβεια των Ειδικών Δοκιμασιών που θα καθορίσουν τους διακριθέντες.
     Με σημείο αφετηρίας τον Ισθμό Κορίνθου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι  συμμετέχοντες    θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 320  χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 15-16  Ε.Δ.Α (πολλαπλές  χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.
     Η επιτυχημένη  συνεργασία μας με την  εταιρεία Iron Team (www.sportstiming.gr) συνεχίζεται και οι  χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με   ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο .
   Το δικαίωμα  συμμετοχής για τον διήμερο αγώνα ορίζεται στο ποσό των 145,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
   1.  Παράβολο Συμμετοχής
   2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
   3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης
   4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)
   5. Πλούσιο γεύμα και τελετή απονομής επάθλων
   6. Έπαθλα και αναμνηστικά .  


Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης που υπολογίζουν Μ.ΩΤ.
        Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  27 Oκτ. 2015 & ώρα 20:00, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      AC3     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου