Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ)

   Και επειδή πρωτα απ' όλα η υγεία, αυτό και εύχομαι προς όλους, μετά των οικογενειών τους. Αλλά επειδή και τα "οικονομικοπολιτικά" επηρεάζουν την εργασία και το εισόδημα, άρα την ποιότητα ζωής αλλά και την ψυχική υγεία, ιδού η ευχή - πολιτικό ερώτημα:
 Προ των εκλογών, με αφορμή τα σκληρά φορολογικά μέτρα, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την διάλυση της κοινωνίας και την καταστροφή της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ακούγαμε συχνά ότι: "ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ"
 Σήμερα, με τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον να αποπειράται να κυβερνήσει, με την απίστευτη στάση των ακροαριστερών υπουργών στο μεταναστευτικό, στην αναρχία, στην απελευθέρωση εγκληματιών και στην μη αντιμετώπιση της κουκούλας, αλλά και με τις παλινωδίες των σαφώς στερούμενων σοβαρότητας στελεχών του οικονομικού επιτελείου ως προς την διαπραγμάτευση και το σκοτεινό μας μέλλον, ακούμε το εξής:"ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"!
 Πείτε μου αγαπητοί φίλοι, μέρες που είναι Άγιες, ποιός έχει δίκιο; Ετσι, για να αναστήσω κι εγώ με το κεφάλι μου ήσυχο!
                             
                             ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

4 σχόλια:

  1. Δίκιο έχει πάντα ο κυρίαρχος λαός που θα ξαναφέρει;;;;; τον ,,,Σαμαρο Βενιζελο Γιωργάκη;;; ή μήπως θα προτιμήσει το σιγανό ποταμάκι;;;...
    Σ΄αυτή τη χώρα ποτέ μη λες ποτέ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές τι θα ψηφίζατε», το 38,1% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 17,4% ΝΔ.
    Στην τρίτη θέση εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με 6,3% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,2%, το ΠΑΣΟΚ με 3,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,5%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, ενώ «Άλλο Κόμμα» απαντά το 2,8% των ερωτηθέντων, «Άκυρο/Λευκό» το 5,1%, «Αποχή» το 4,9%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 4,8% των ερωτηθέντων και 1,7% δεν απάντησε.
    Σχετικά με το αν «είστε υπέρ της παραμονής της χώρας στη ζώνη του ευρώ ή υπέρ της επιστροφής στη δραχμή» το 82% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% υπέρ της δραχμής και ένα 4% δεν απάντησε.
    Εξάλλου, σε ερώτηση σχετικά με τον καταλληλότερο για την πρωθυπουργία, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 52% και ο Αντώνης Σαμαράς το 16%.
    Η έρευνα διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 2-4 Απριλίου 2015.

    Δεν υπάρχει δίκιο και άδικο μόνο οι παραπανω αριθμοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οι δημοσκοπήσεις έλυναν τα προβλήματα και έδιναν τις απαντήσεις καλά θα ήταν! Το πρόβλημα βρίσκεται στα κολλημένα μυαλά κορυφαίων στελεχών ΟΛΩΝ των παρατάξεων. Παράδειγμα τρέχον που αποτελεί ωρολογιακή βόμβα γαι την Ελληνική κοινωνία, είναι το θέμα της ανεξελεγκτης εισροής λαθρομεταναστών, μετά απο την, περίπου "ανοιχτή πρόσκληση" της τρομακτικής Τσαίας. Οτι και να γίνει στα άλλα θέματα, αν μπούν κανα δυο εκατομμύρια ακόμα μουσουλμάνοι χωρίς ταυτότητα, σύβντομα η Ελλάδα δεν θα είναι αυτή που ξέρουμε. Ας πούμε λοιπόν καλό Πάσχα πριν οι Χριστιανικές ευχές "απαγορευθούν" απο κανένα ακραίο κομμουνιστή με την αιτιολογία ότι...προσβάλλουν τηις άλλες θρησκείες. Δεν ειμαστε πολύ μακριά. ΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ. (Και αυτό δεν το δείχνουν οι πληρωμένες ένθεν κακείθεν δημοσκοπήσεις). Και πάλι χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση.

      Διαγραφή