Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

FORZA FERRARI !!!


4 σχόλια:

  1. Κίμι Ράικονεν!!!!
    Ότι και να οδηγάει στην f1!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vettel. Γερμανός μεν-μακράν δε. Οι τέσσερις τίτλοι που έχει κατακτήσει δεν οφείλονται μόνο στην υπεροχή της Red Bull που οδγηγούσε. Το ίδιο ισχύει και για τους 7 του Σουμάχερ. Πάντως το θέμα είναι ότι ο συναγωνισμός στην F1 πήρε μπροστά, και ότι η θεαματική βελτίωση της Ferrari αποδεικνύει ότι πάντα οι αλλαγές προσώπων κάνουν καλό σε όλους (εκτός απο τον...Αλόνσο! Αλλά τα χρήματα που πήρε για να πάει στη Honda είναι 35 εκατομμύρια Ευρώ ετησίως, ενώ οι πρόσφατοι Πρωταθλητές Χάμιλτον και Φέτελ πήραν "μόνο" απο 25!)

      Διαγραφή
    2. Συμπάθειες είναι αυτές!
      Παραθέτω μερικούς λόγους που παρακολουθώ Κίμι.
      Μπήκε στην f1 το 2001 με ειδική άδεια( ταλέντο) με μόνο 23 αγώνες αυτ/των στο ενεργητικό του και στον 1ο αγώνα τερματισε 6ος .(να δούμε τι θα κάνει ο Φερστάπεν!)
      Δεν τον ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις .Αδιαφορεί για τον ομόσταυλο του ,οποιος και να είναι. Κρύο αίμα είτε είναι στο βάθρο είτε έχει εγκαταλέιψει ίδια έκφραση .Δεν είναι ποτέ κομπάρσος .Τολμησε να πάει στο WRC.Όταν επ'εστρεψε με κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει το έκανε με την Λότους.Δεν τον ενδιαφέρουν οι άλλοι .Πήρε πρωτάθλημα στην 1η του χρονία στην ferrari .Είχε την τύχη να συναγωνιστεί με τον Σουμάχερ ,Μετά την αποχώρηση του Σουμάχερ πήρε τον υψηλότερο βασικό μισθό 51.οοο.οοο ευρώ.Είναι ο τελευταίος πρωταθλητής της ferrari μέχρι να το πάρει ο Φετελ!!!!
      Το 2009 στην πρώτη χρονιά της Σιγκαπούρης, όταν τον ρώτησαν τι κάνει για να συνηθίσει ο μεταβολισμός του τον νυχτερινό αγώνα η απάντησή του ήταν: "Δεν κάνω τίποτα... Όποτε νυστάζω κοιμάμαι, όποτε πεινάω τρώω..." Και στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν για μια συγκεκριμένη στροφή της πίστας που έχει μεγάλο kerb και πώς το έχει αντιμετωπίσει, με δεδομένο ότι οι συνάδελφοί του κάνουν εξάσκηση στον προσομοιωτή, η απάντησή του ήταν: "Την πέρασα με το ποδήλατο αυτή τη στροφή, την έπαιξα και στο playstation την πίστα... Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο"!!!
      ποια χρονιά ήταν;;;με ποια ομάδα έτρεχε;;;;;, αλλά ήταν ένα grand prix στο Μονακό που εγκατέλειψε κι αντί να γυρίσει πίσω στα πιτ ανέβηκε σε ένα κότερο και έπινε ουΐσκι με κάτι γκόμενες και κάτι φίλους του!!! Γι΄αυτά και πολλά άλλα , έμεινε στο 1 μόνο πρωτάθλημα .
      Αν δεν ειχε το προβληματάκι με το ποτο, θα ηταν ενας απο τους καλυτερους οδηγους ολων των εποχων.
      Συμπαθέστατος τεμπελάκος!!!



      Διαγραφή
  2. forza Kimi!!! keep going through shanghai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή