Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

42ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

 Με 43 συμμετοχές (η μία εκτός συναγωνισμού), ξεκίνησε την Πέμπτη  26/9 το 42ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ. Στο τέλος της μέρας, πρώτοι στην προσωρινή Γενική κατάταξη ήταν οι Κ. Μητρόπουλος - Ν. Νικολάου, ενώ το Ράλλυ, με επίκεντρο το Βραχάτι Κορινθίας, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28/9
 Σημειώνουμε ότι, όπως προφανώς έχουν αντιληφθεί οι -πολυάριθμοι- αναγνώστες του "Auto CLASSIC", η ΦΙΛΠΑ τον τελευταίο καιρό έχει διακόψει κάθε μορφής επικοινωνία αλλά και ενημέρωση προς το blog μας, κι έτσι για τα αποτελέσματα και την εξέλιξη του Ράλλυ επισκεφθείτε τη Λέσχη στο www.philpa.gr. Για τους λόγους της έλλειψης ενημέρωσης (και όχι μόνο στο δικό μας blog αλλά και σε άλλους "ιστορικούς" ιστότοπους) δεν έχουμε επίσημη εξήγηση, αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες "εκ των έσω", μιλούν για προσπάθεια της ΦΙΛΠΑ να συγκεντρώσει τους ενδιαφερόμενους για τις δραστηριότητές της στο δικό της site. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι αληθές, πάντως ας μην ξεχνά κανείς ότι η Λέσχη ΦΙΛΠΑ ταυτίζεται με την Ομοσπονδία Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, και μια Ομοσπονδία έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώνει τον Τύπο, έντυπο και βεβαίως ηλεκτρονικό. Αν λοιπόν κάποιοι οραματίζονται (ξανά) ένα "κλειστό club", ας δεχτούν δυο φιλικές συμβουλές: Η πρώτη, να κυττάξουν το ημερολόγιο για να δούν σε ποιό έτος βρίσκεται όλος ο κόσμος. Και η δεύτερη, να ξεκινήσουν ένα διαχωρισμό των ατόμων, της νοοτροπίας και των πρακτικών της "απλής" Λέσχης ΦΙΛΠΑ, απο την Ομοσπονδία Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ. Αυτά τα απλά και ολίγα, και για ενημέρωση στο μέλλον παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Λέσχης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΗΜΕΡΑΣ 42ου Δ.Ρ.Φ. ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Δημήτρη έχεις δίκιο να παραπονίεσαι όμως χώρις 'καπνό ούτε φωτιά'. Το ψάξαμε και ανακαλύψαμε ότι το Δ.Τ. της 30/8/13 που στάλθηκε από τη Γραμματεία στις 09:28, το 'έφαγε' το μάυρο σκοτάδι του διαδικτύου... :(.
    Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν ηθελημένο η ΦΙΛΠΑ να μη ενημερώνει τα ΜΜΕ.
    Με εκτίμηση,
    Βύρων Ρηγινός,
    Υπέυθυνος Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας ΦΙΛΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή