Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΑΡ.ΣΟ.Ε.: 3α ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΜε επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκαν τα 3α ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ  ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, του Αργολικού Συλλόγου Οχημάτων Εποχής, τα οποία διεξήχθησαν στις 6/8/2011 στην προβλήτα της Νέας Κίου, του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Στις 21:30 το Σαββατόβραδο, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και έτσι ξεκίνησε η παρουσίαση των 101 οχημάτων τα οποία είχαν παραταχθεί από πιο νωρίς στην προβλήτα της Νέας Κίου.
Η προσέλευση των επισκεπτών και η συμμετοχή τους στην ψηφοφορία ήταν ανέλπιστα μεγάλη (καταμέτρηση 400 ψηφοδελτίων), σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες χρονιές.
Οι συμμετέχοντες ιδιοκτήτες οχημάτων της εκδήλωσης καθώς και αρκετοί φίλοι της λέσχης, διασκέδασαν σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και απήλαυσαν άφθονο φαγητό και ποτό, επιμελημένο από τον Καραμούτζο Παναγιώτη ιδιοκτήτη του κτήματος Βασιλείου και της σεφ Κατσαρού Σωσώς, υπό το άκουσμα ζωντανής μουσικής, από το μουσικό σχήμα του Θεόφιλου!!! 
Η αθλοθέτηση της διοργάνωσης χωρίστηκε σε έξι κατηγορίες, στα ιστορικά αυτοκίνητα, στις ιστορικές μοτοσυκλέτες, στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, στα ιστορικά ποδήλατα, στα FIAT 500 και στα VW Kaefer.
Τα αποτελέσματα των Καλλιστείων, όπως έδειξε η κάλπη, ήταν τα εξής:
Ιστορικά Αυτοκίνητα:
1. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (HUMBER HAWK, 1964)
2. ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (MERCEDES 170S, 1949)
3. ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ALFA ROMEO GUNIOR, 1969)
4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (MERCEDES 180, 1957)
5. ΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (PORSCHE 911, 1968)
6. ΚΙΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (MINI COOPER, 1968)
7. ΚΩΖΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (FIAT 124 SPIDER, 1967)
8. ΜΑΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (LANCIA BETA, 1975)
Ιστορικές Μοτοσυκλέτες:
1. ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2. ΚΑΚΑΡΟΥΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αγωνιστικά Αυτοκίνητα:
1. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2. ΑΡΓΕΝΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
3. ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ιστορικά Ποδήλατα:
1. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2. ΔΑΓΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3. ΔΗΜΑ ΒΙΚΥ
FIAT 500:
1. ΔΑΡΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
2. ΝΤΟΥΖΑΣ ΦΩΤΗΣ
3. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
VW Kaefer:
1. ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
2. ΚΑΡΑΜΟΥΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3. ΜΠΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Πιο μακρινό πλήρωμα:
ΚΑΠΟΥΡΕΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ALFA ROMEO ALFETTA, 1979)
Ο πιο «κουρασμένος καβαλάρης» (Οδικώς από Πάτρα με Vespa 50cc):
ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (VESPA 50cc, 1972)
Παλαιότερο ποδήλατο:
ΠΙΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (GOEBEL, 1930)

Η Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το Δήμο Άργους-Μυκηνών, το Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου, τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου για την ευγενική τους χορηγία, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του ΑΡ.Σ.Ο.Ε., όπως και τις φίλες λέσχες(HELLENIC FIAT 500 FRIENDS CLUB, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, REGULARITE FIFTY FIFTY, LANCIA CLUB HELLAS), που βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΕΟ ΦΙΛΠΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας), για τη στήριξή της και την παρουσία της στην εκδήλωση.
Ραντεβού με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και happenings του χρόνου τον Αύγουστο!!!! ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ AUTO CLASSIC
  Αν η απόδειξη της επιτυχίας μιάς διοργάνωσης είναι τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμμετεχόντων, τότε η εκδήλωση του ΑΡ.Σ.Ο.Ε. «3α Καλλιστεία Κλασσικών και Ιστορικών Οχημάτων» της 6ης/8, μπορεί να θεωρηθεί ως απόλυτα επιτυχημένη! Και ο λόγος δεν βρίσκεται (μόνο) στις πληθωρικές συμμετοχές των 101 οχημάτων που βρέθηκαν το Σαββατόβραδο στην –ατυχώς όχι επαρκώς φωτισμένη- προβλήτα της Νέας Κίου, αλλά στο ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, τόσο για την εκδήλωση όσο και για τις προσπάθειες των μελών του ΑΡ.Σ.Ο.Ε. (με επικεφαλής την οικογένεια Α. Ντούλια) να μην αφήσουν κανένα πρόβλημα άλυτο. Πράγματι, η φιλοξενία, αλλά και το επίπεδο της διοργάνωσης (καλό service και ακόμα καλύτερο φαγητό στη δεξίωση των εκατοντάδων ατόμων, γρήγορη έκδοση αποτελεσμάτων και σωστή απονομή, μέριμνα για ξενοδοχεία με parking, κτλ.) ήταν άψογες, και παρ’ ότι επρόκειτο για στατική εκδήλωση, φάνηκε ότι αυτό ακριβώς επιθυμούσαν οι φίλοι του Ιστορικού αυτοκινήτου αυτή την εποχή.
  Το Auto CLASSIC επισκέφθηκε την Νέα Κίο και απόλαυσε την φιλοξενία του ΑΡ.Σ.Ο.Ε., με μία «modern classic» (που δεν μπορούσε να διαγωνιστεί), την Kawasaki W 650. Φυσικά η εκδήλωση δεν ήταν «concours», με την έννοια ότι δεν υπήρχε «επιτροπή ειδικών» αλλά μόνο το κοινό, που ανέδειξε το «δημοφιλέστερο» όχημα, στις διάφορες κατηγορίες (η επιλογή του Humber ήταν όντως μη αναμενόμενη!).  Έτσι και τα εκθέματα κυμαίνονταν από «everyday classics» μέχρι εξαιρετικά αναπαλαιωμένα δείγματα, όπως π.χ. η Mercedes 180 του Γ. Παναγιωτόπουλου, το φορτηγό Volvo N88, κάποιους «σκαραβαίους» και Fiat 500, μία BMW 1600-2, κτλ. Ιδιαίτερη μνεία δε, πρέπει να γίνει στην εξαιρετική συλλογή κλασσικών ποδηλάτων, όπως και σε μερικά άψογα αναπαλαιωμένα δίκυκλα.

  Στη συνέχεια, δημοσιεύουμε αρκετές φωτογραφίες από την εκδήλωση, με τα αυτοκίνητα, τα ποδήλατα και τα δίκυκλα που διακρίθηκαν, καθώς και στιγμιότυπα από την απονομή.
  (Εάν οι φίλοι μας από άλλα blogs και fora επιθυμούν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες, παρακαλούμε να το πράξουν χωρίς δισταγμό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου