Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΙΛΠΑ

1. Το Δ.Σ. μετά από συζήτηση σχετικά με συμβάν κατά την εκδήλωση "2ο ΤΑΤΟΙ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013" διαπίστωσε και επιβεβαίωσε τα κάτωθι:

α. Ο οδηγός του οχήματος με αριθμό συμμετοχής 167 δεν ήταν ο δηλωμένος και ελεγμένος κατά τον τεχνικό έλεγχο οδηγός, κ. Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος αλλά ο γιος του.

β. Αυτόπτες μάρτυρες βεβαίωσαν ότι το όχημα με αριθμό συμμετοχής 167, τουλάχιστον δύο φορές προσέκρουσε από πίσω στο όχημα με αριθμό συμμετοχής 173 ηθελημένα.

γ. Ο Αγωνοδίκης κάλεσε τον οδηγό του οχήματος 167 για εξηγήσεις μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, αλλά αυτός δεν προσήλθε μιλώντας απρεπέστατα στο μέλος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Λάμπρο Αγγελάκη.

δ. Ο γιος του οδηγού του οχήματος 167 δημιούργησε φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό του οχήματος με αριθμό συμμετοχής 173 κ. Παντελή Πουλιάδη.

2. Για όλους τους λόγους αυτούς, οι οποίοι απάδουν των αρχών, της φιλοσοφίας και των πολιτικών της ΦΙΛΠΑ, το Δ.Σ. αποφασίζει ομόφωνα:

α. Τη διαγραφή του οδηγού του οχήματος με αριθμό συμμετοχής 167 από την κατάταξη και όλα τα αποτελέσματα και ανακοινώσεις της εκδήλωσης.

β. Τον δια βίου αποκλεισμό του οδηγού με αριθμό συμμετοχής 167 κ. Σωτήρη Χαραλαμπόπουλου και του γιου του από οποιαδήποτε εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ.

γ. Την κοινοποίηση του παρόντος στην Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ για δικές της ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου