Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

AC3: 5o HISTORIC NAFPLIO-MOREAS RALLY, 8-9/6/2013

''...Et in Arcadia Ego''
Ο Ac3 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δημητσάνας, πραγματοποίησε στις 08-09 Ιουνίου 2013 το 5th Nafplio - Moreas Historic Rally 2013. Στη λίστα συμμετοχών και ειδικότερα στην κατηγορία Wise (με όργανα) συμπεριλαμβάνονταν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές του φετινού Ιστορικού Rally Acropolis,
οι οποίοι εκτός από ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο στόχευαν στη νίκη όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα.
Πρώτη μέρα και ανάβαση του περίφημου Κολοσούρτη, πέρασμα με βροχερό καιρό μέσα από Αχλαδόκαμπο και από εκεί Καρδαρά και ανέβασμα προς Χιονοδρομικό Μαινάλου, Οστρακίνα. Yπέροχες δασικές διαδρομές, μέχρι την άλλη πλευρά του βουνού, φτάνοντας στη Βυτίνα και τερματισμός στη Δημητσάνα. Είχαμε λοιπόν σκληρή μάχη και έτσι μετά από 6 Ε.Δ.Α το βράδυ του Σαββάτου, βρήκε πρώτους στην προσωρινή κατάταξη τους: Σκανδάλη Ν. - Λεβη Ν. με 8 Β.Π , ακολουθούμενους από τους Καρούμπα Ι. - Δαλκαφούκη Β. με 13 Β.Π, Λυκάκη Μ. - Κίκιζα Γ. με 14 Β.Π, Κονταράτο Θ. - Ιατρίδη Ι. με 15 Β.Π, Κατσαούνη Ι. - Μανσόλα Μ. και Βάληνδρα Γ. - Βάληνδρα Φ. με 16 Β.Π, Αντωνόπουλο Π. - Αντωνόπουλο Α. με 18 Β.Π, Γιαννούλη Μ. - Ηλιοπούλου Ε. και Παπαδάκη Η. - Παπαδάκη Ι. με 21 Β.Π που ξεχώρισαν και έδειχναν ικανοί για τη νίκη. 
Βράδυ στη Δημητσάνα με υπέροχα Ξενοδοχεία - Ξενώνες και ταβέρνες αλλά και φιλικούς κατοίκους. Λίγη ξεκούραση, καλό φαγητό, καλή παρέα, πηγαδάκια με ποτό στα cafe - bar, ζωντανή ελληνική μουσική, πειράγματα μεταξύ των πληρωμάτων αλλά και προγνωστικά για την επόμενη ημέρα. Ο αλυτάρχης επισημαίνει ότι η νίκη θα κριθεί μέχρι την τελευταία Ε.Δ.Α, όπερ και εγένετο.
Κυριακή πρωί, υπέροχος καιρός για κάμπριο, χαλαρό ξύπνημα, πλούσιο πρωινό, υπέροχη θέα στο Λούσιο ποταμό με το βλέμμα να φτάνει μέχρι τη Μεγαλόπολη. Εκκίνηση στις 10:30 προς Στεμνίτσα ''φίλεμα'' στην πλατεία του χωριού από τους κατοίκους και συνέχεια με 6 Ε.Δ.Α μέσα σε υπέροχους δασικούς δρόμους. Το μεσημέρι ο τερματισμός στη Δημητσάνα βρίσκει πρώτους, τους Καρούμπα Ι. - Δαλκαφούκη Β. με 21 Β.Π και ισόβαθμους στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα τους Κατσαούνη Ι. - Μανσόλα Μ. και Λυκάκη Μ. - Κίκιζα Γ. με 22 Β.Π. 
Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και απονομή επάθλων στο υπέροχο Διασυνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, πραγματικό στολίδι της περιοχής. Κατά γενική ομολογία το NMHR 2013 άρεσε. Οι ενθουσιώδεις ζήτησαν από την διοργάνωση του χρόνου η εκδήλωση να είναι 3 μέρες. Ακούσαμε ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις - προτάσεις που θα κάνουν την εκδήλωση ακόμα ελκυστικότερη και επιφυλασσόμεθα για το μέλλον. Π.χ το αγωνιστικό κομμάτι να γίνει πιο δύσκολο ώστε να αποφεύγονται οι ισοβαθμίες.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Γορτυνίας για τη χορηγία και την άψογη συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δημητσάνας που στήριξε την εκδήλωση, τον υπεύθυνο του Διασυνεδριακού Κέντρου για την ευγενική παραχώρηση ώστε να γίνει η απονομή επάθλων, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τη συνδρομή του και τους κατοίκους του Δήμου Γορτυνίας για την υποδοχή και την φιλοξενία που μας επιφύλλαξαν. Ευχαριστούμε τέλος, τους φίλους και τα μέλη της λέσχης μας όπως και τα μέλη άλλων λεσχών που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν σ΄ αυτήν την επιτυχία του Ac3.
Και του χρόνου με υγεία πάλι στην Αρκαδία!!!


Δ.Σ Ac3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου