Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

2ο ΤΑΤΟΪ ΣΙΡΚΟΥΪ ΦΙΛΠΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ. (ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ "AUTO CLASSIC"!!!)





 
 Με ιδανικό καιρό (ήλιο αλλά και συννεφιά για να γίνεται αισθητό και να δροσίζει το αεράκι), πέρασε ένα μακρύ Σάββατο στο Τατόϊ, όπου η αργοπορία στη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου οφείλετο αποκλειστικά στους συμμετέχοντες, οι οποίοι αργούσαν να προσέλθουν στο σημείο του ελέγχου, παρ' ότι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο απο το πρωί. Επίσης, παρ' ότι τα μεγάφωνα ακούγονταν μιά χαρά, η ενημέρωση απο την οργάνωση ήταν ελλιπής, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν οι δοκιμές.
  Η ΦΙΛΠΑ είχε στήσει την πίστα απο την Παρασκευή, και η αριστερόστροφη σχεδίαση με τα πολλά σικαίην  ικανοποίησε τους πάντες (θα αποδειχθεί όμως δύσκολη στα προσπεράσματα). Κανένα απολύτως απρόοπτο δεν συνέβη στις δύο σειρές των μοτοσυκλεττών (που δυστυχώς, ήταν πολύ φτωχές απο άποψη ανταγωνιστικών συμμετοχών, ενώ μας φάνηκαν και λιγότερες απο πέρυσι, ίσως επειδή χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες κυβισμού). Στα αυτοκίνητα της Super Classic, υπήρξαν 5 σειρές ολιγόλεπτων δοκιμών, για τα 1300, 1600, 2000 και άνω των 2000 κ.ε., καθώς και μια σειρά "young timers", που είναι άγνωστο που θα συμμετάσχει αύριο Κυριακή 16/6 (είναι λίγα τα αυτοκίνητα για δικό τους αγώνα, οπότε είτε θα "συμπτυχθούν", προφανώς ΑΝΕΥ κατάταξης, είτε θα τρέξουν regularity). Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες της Regularity Classic  ΔΕΝ έκαναν δοκιμαστικούς γύρους και πολλοί έφευγαν αμέσως μετά τον τεχνικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να μείνει άδεια η μήκους άνω του ενός χιλιομέτρου σειρά των πιτ, όπου η οργάνωση είχε τοποθετήσει πινακίδες με τους αριθμούς συμμετοχής.
  Oι δοκιμές έγιναν με ταχύτητα και τάξη, και μάλιστα με περιγραφή του Α. Κόλλια, προς τους ανύπαρκτους θεατές, οι οποίοι και να υπήρχαν θα είχαν φύγει στις 4:30 το απόγευμα! Επειδή στον αγώνα σίγουρα θα έρθει κόσμος, ελπίζουμε να μην σημειωθούν καθυστερήσεις και η δράση να εξελιχθεί ομαλά όπως σήμερα.
  Η διοργάνωση είναι υψηλών προδιαγραφών και πολύ μεγάλου κόστους, που βεβαίως καλύφθηκε απο τους χορηγούς (η ύπαρξή τους θεωρείται μεγάλη επιτυχία της ΦΙΛΠΑ και των μελών της που πάσχισαν γι' αυτό). Είναι επίσης μια κολοσσιαία  εκδήλωση με δύο εκατοντάδες οχήματα και πολλούς αγώνες, επιδείξεις κτλ. και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΦΙΛΠΑ που την φέρνουν εις πέρας σαν επαγγελματίες (μόνο που είναι πιο ευγενικοί, και ό,τι κάνουν εμπεριέχει αγάπη και γνώση για τα κλασσικά αυτοκίνητα).

  ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

*Και γιαπληρέστερη και πιο άμεση (από τη δική μας) ενημέρωση, αναζητήστε τους επίσημους χορηγούς επικοινωνίας της οργάνωσης.


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ AUTO CLASSIC!!!
Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα των εκατοντάδων φωτογραφιών του AUTO CLASSIC-Δ.Π. απο τις δοκιμές του Σαββάτου. Χιλιάδες φωτο θα τραβηχτούν στους αγώνες super και regularity classic της Κυριακής. Εάν κάποιος συμμετέχων θέλει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες του αποκλειστικά για προσωπική χρήση, παρακαλούμε στείλτε μέϊλ στο papandre@otenet.gr με όνομα και αριθμό συμμετοχής απο την Δευτέρα 17/6, και θα σας τις στείλουμε σε υψηλή ανάλυση. Αυτή είναι η δική μας αντίληψη για το πως βοηθάει κάποιος το Σπορ σε περιόδους κρίσης... ( Σ.Σ. :Υπάρχουν φωτογραφίες ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων, μοτοσυκλεττών και αυτοκινήτων).



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου