Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ... "ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ!

Εδώ και κάποιες ημέρες η ΕΛΠΑ υφίσταται μια απόπειρα «αθεμίτου ανταγωνισμού». Ανυπόστατες «διαρροές» και φήμες που απερίσκεπτα υιοθετούνται από δημοσιογράφους και απρόσεκτα αναπαράγονται από διάφορες ιστοσελίδες, ισχυρίζονται ότι «μπαίνει λουκέτο στην ΕΛΠΑ». Ο σκοπός είναι προφανής. Να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους συνδρομητές μας.

Η ΕΛΠΑ έχει 89 χρόνια στον χώρο της αυτοκίνησης και 53 χρόνια στον χώρο της Οδικής Βοηθείας. Και θα συνεχίσει για άλλα τόσα!

Σήμερα η ΕΛΠΑ βρίσκεται σε φάση πλήρους αναδιοργάνωσης. Με νέα Διοίκηση, νέες προσλήψεις, ανανεωμένο στόλο και εντατικά Σεμινάρια επιμορφώσεως του Προσωπικού της. Διαθέτει Πανελλαδικό Δίκτυο και τον πλέον πλήρη ιδιόκτητο Στόλο αυτοκινήτων για ποιοτική παροχή Οδικής Βοηθείας, ανανεωμένη μόλις προ 2 μηνών άδεια Πανελλαδικής εμβελείας βάσει του Νόμου 3651/2008 και το πλέον εξελιγμένο, εξειδικευμένο και γρήγορο μηχανογραφικό σύστημα της αγοράς.

Όπως ισχύει για όλες οι εταιρείες, έτσι και για την ΕΛΠΑ η κρίση έχει δημιουργήσει προβλήματα. Όμως για εμάς η κρίση αποτελεί ευκαιρία επανεκκίνησης και ισχυροποίησης της στην αγορά, της οποίας τις απαιτήσεις καλύπτει πλήρως.









Aπο την ΕΛΠΑ

Πληροφορίες: 210.60.68.800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου