Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΣΟΑΙΣΤΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3/2013 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)Με πλήθος μελών-φίλων και ανθρώπων του χώρου έκοψε ο ΣΟΑΙΣΤΑ την πίτα του στη πίστα των Μεγάρων το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου κος Λ. Παπάζογλου καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους έκανε μία μικρή αναφορά στα πεπραγμένα του 2012-2013 καταλήγοντας στο αίτημα συνεργασίας των αρχών του σπορ με σοβαρότητα για τη λειτουργία της ομοσπονδίας η οποία πρέπει να συνοδευτεί και με αλλαγές προσώπων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η προγραμματισμένη βράβευση των παρακάτω ενεργών αγωνιζομένων στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου με την φιλοσοφία του ΣΟΑΙΣΤΑ (συμμετοχή-διάκριση-ήθος).
Κίκιζας Γ.             Regularity
Βάληνδας Γ.        Regularity
Ματιάτος Α.        Sporting
Γεωργούλας Β.  Sporting
Λυσικόμος          Sporting
Οικονόμου Χ.     Sporting
Στη συνέχεια η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο χώρο της πίστας συμμετέχοντας στο ειδικό για ιστορικά αυτοκίνητα Track Day της Hellenic TD.
Ο ΣΟΑΙΣΤΑ ευχαριστεί για την παρουσία τους το ΔΣ της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, το ΔΣ της ΕΛΠΑ και τους εκπροσώπους της ΟΜΑΕ-ΣΟΟΑ-ΣΒΟΑ καθώς επίσης τις αγωνιστικές ομάδες (Colin-Kirkos RT-HFRC-Alfa Romeo Ζεμπερλίγκος) και οδηγούς που με τα αυτοκίνητά τους κόσμησαν την εκδήλωση.   

Το ΔΣ του ΣΟΑΙΣΤΑ        
      Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου