Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΜΕ 83 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΠΑ

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει το ετήσιο ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΙ στις 18-19 Μαΐου 2013.Είναι μια καθιερωμένη εκδήλωση στην οποία λαμβάνουν μέρος αυτοκίνητα αντίκες ηλικίας από 30 έως και 85 ετών.
Το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου στις 8:30’ τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στο ύψος της Βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα στο “Γρηγόρης Μικρογεύματα“ ενώ στις 09:30 θα δοθεί η εκκίνηση στο παλαιότερης ημερομηνίας κατασκευής ιστορικό όχημα.
Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν διαδρομή με κατεύθυνση προς Αγ. Μαρίνα όπου και θα επιβιβαστούν στο Ferry Boat για Νέα Στύρα.
Εκεί θα είναι το σημείο όπου θα συγκεντρωθούν τα πληρώματα προκειμένου να τους δοθεί η εκκίνηση με τελικό προορισμό το Μαρμάρι με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Marmari Bay.
Την Κυριακή θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης από το Μαρμάρι στις 10:00 με κατεύθυνση προς Κάρυστο. Εκεί τα πληρώματα θα κάνουν στάση για μία ώρα και ανασυγκρότηση. Κατόπιν θα ξεκινήσουν στις 12:00 με προορισμό στον Αγ. Δημήτριο και το Παραδείσι όπου τα πληρώματα θα σταματήσουν για το μεσημεριανό γεύμα.
Στις 16:00 τα πληρώματα θα αναχωρήσουν για Νέα Στύρα για να επιβιβαστούν στο Ferry Boat για την επιστροφή.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα αναμετρηθούν στην ακρίβεια δευτερολέπτων μέσα από ειδικές διαδρομές (Regularity Rally, FIVA "B" Event) και θα διανύσουν συνολικά περίπου 140 χλμ.

Για τις συμμετοχές, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου