Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)...ΕΠΙΘΕΣΗ!

 Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω οτι η οικονομική κρίση πάει, πέρασε. Το ότι δεν το έχω νοιώσει ακόμα προσωπικά (μαζί με μερικά ακόμα εκατομμύρια Ελλήνων) είναι μια μικρή, ασήμαντη, λεπτομέρεια, αφού τα δείγματα που βλέπω γύρω μου, "λένε" πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το πρόβλημα το έχουμε  αποκλειστικά "εμείς" (δηλαδή τα μερικά εκατομμύρια Ελλήνων) και όχι οι λίγοι και καλοί που όχι απλά "συνεχίζουν απο εκεί που έμειναν" ( το 2009), αλλά "γκαζώνουν" κιόλας, για να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο! Ετσι, στον χώρο των ιστορικών αυτοκινήτων, στις 27 Απριλίου έχουμε: 
 *Εναν αγώνα που κάνει ο AC3 της Αργολίδας στην Αθήνα, το 2ο "222 Λεπτά", (με το σκεπτικό της... ανταπόδοσης, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι Αθηναικές Λέσχες κάνουν τους αγώνες τους στην Πελοπόννησο με επίκεντρο το Ναύπλιο).
 *Εναν αγώνα κλασσικών ποδηλάτων που κάνει ο σύλλογος  (επίσης) της Αργολίδας ΑΡΣΟΕ, στην... Αργολίδα (πόσο μακριά να πας με το διπλοσκέλετο...).
 *Εναν αγώνα με άρωμα ιστορίας που κάνει η νεοσύστατη λέσχη της Αχαίας "ΕΛΙΑ" (να ζητήσουν ...πνευματικά δικαιώματα απο τον δύσμοιρο Βενιζέλο, να δούμε με πόσα λόγια θα απαντήσει!), απο την Πάτρα στην Αιγείρα (λεπτομέρειες και περισσότερα στοιχεία όταν οι υπεύθυνοι στείλουν ενημερωτικό e-mail  στο Auto Classic -εκτός και αν δεν το γνωρίζουν, σαν νέοι).
 *Εναν αγώνα "σύγχρονο" μεν αλλά και ιστορικό, το Ράλλυ Σπριντ Aθηνών Αγίου Μερκουρίου απο τον ΑΣΣΟΑΑ (ο Αγιος θα έχει κολαστεί απο το κακό του ακούγοντας τους πάντες να τον αποκαλούν "Μερκούρη", σαν να είναι μπάρμαν, ή ο μηχανικός τους!!! ). Το σπριντ αυτό θα έχει χωριστή κατηγορία ιστορικών, παρ' ότι δεν μετράει στο Πρωτάθλημά τους, και θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/4.
 *Και τέλος, έναν ΜΕΓΑΛΟ αγώνα που δίνουν αυτοί που δεν κατάλαβαν ότι η κρίση πέρασε (σαν την αφεντιά μου) για να προλάβουν να μαζέψουν τέσσερα-πέντε κατοστάρικα μέχρι την Πέμπτη 25 Απριλίου που λήγει η  (νέα) προθεσμία για το εκπτωτικό παράβολο του  Ιστορικού Ακρόπολις (και μιλάμε για την regularity, φυσικά. Το 1,5 χιλιάρικο παράβολο συμμετοχής της sporting, ούτως ή άλλως μπορούν να το δώσουν μόνο οι σωστοί και οι έξυπνοι, αυτοί δηλαδή που κατάλαβαν ότι η οικονομική κρίση πέρασε, όσο εμείς κοιμόμαστε...). Δ.Π.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου