Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

"ΑΠΟΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ"!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!!

"ΑΠΟΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ", η σε Ελληνική μετάφραση: "Μαλάκες πάρτε πίσω τους νόμους που ψηφίσατε, μη σας κόψουμε ξανά τη χρηματοδότηση και σας πάρουν στο κυνήγι οι γριές με τα μπαστούνια"!

Τώρα, ποιά  Κυβέρνηση ελεύθερης χώρας θα το δεχτεί και θα το κάνει αυτό (και με ποιό τρόπο) μένει να το δούμε. Πρός το παρόν, μέχρι την Τετάρτη 22/7  πρέπει να "πάρουν πίσω" τη (ληγμένη απο τις 15/7) ρύθμιση των 100 δόσεων, δηλαδή να εφερουν τρόπους ώστε να την ...χάσουν αυτοί που ήδη έχουν ενταχθεί! Και ύστερα τι ρε μαλάκες; Θα βρούν απο τον ουρανό λεφτά οι προβληματισμένοι, οι πτωχευμένοι οι φτωχοί κι οι  άνεργοι για να πληρώνουν ληγμένα, καινούργια και τρέχοντα; Καλά σας λένε "κουτόφραγκους", Η πιο σωστά, πρέπει να το αλλάξουμε σε "πονηρόφραγκους". Κι αυτό γιατί η τακτική είναι η εξής: Σου δανείζω υπέρογκα ποσά για να πληρώσεις τα παλιά σου χρέη προς εμένα, και ταυτόχρονα σου στερώ τη δυνατότητα να βγάλεις λεφτά για να με αποπληρώσεις. Ετσι σε έχω αιώνιο δούλο και ανά πάσα στιγμή σου παίρνω ότι γουστάρω, απο περιουσία και σπίτι μέχρι τις γυναίκες κάτω των 34!
ΑΠΟΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ", συντρόφια! Και τα μυαλά στα κάγκελα (της ΕΡΤ!)

2 σχόλια:

  1. AMEΡΙΚΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: "ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗ ΑΘΗΝΑΣ"
    Nόαμ Τσόμσκι: "Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΕΕ και ΔΝΤ για διάλυση της Ελλάδας"
    Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας όπως αποκαλύπτει σε μια άκρως φιλελληνική και σγκλονιστική συνέντευξη ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι
    Μιλά για την Ελλάδα και… υποστηρίζει ότι καταστρέφεται βάσει σχεδίου, με σκοπό την τελική υποδούλωση η οποία θα χρησιμεύσει σαν "μάθημα" σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να αντισταθεί.....................................................
    Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό περιοδικό, ο Νόαμ Τσόμσκι μιλά για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, την παγκόσμια οικονομία, τις τράπεζες και τη «μαφία» του ΔΝΤ.
    Υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ σκοπεύουν να καταστρέψουν την Ελλάδα βάσει σχεδίου. Αναγνωρίζει ότι η χώρα έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, όμως αυτά που προτείνει η τρόικα εντείνουν αυτά τα προβλήματα, παρά τα λύνουν.

    «Το τελικό αποτέλεσμα ίσως είναι η καταστροφή της Ελλάδας», λέει ο Τσόμσκι αναφερόμενος στην αποπληρωμή της παγκόσμιας τραπεζικής κοινότητας, το σύστημα της οποίας χαρακτηρίζει «στυγνή ληστεία».
    Είναι από τους ελάχιστους σε δημοφιλία διανοητές που τολμούν να αναφερθούν ευθέως στο νεοταξικό σύστημα της Παγκόσμιας Μαφίας.
    Φυσικά αυτά που καταγγέλει ο διάσημος ακτιβιστής της διανόησης έχουν άμεση σχέση και με τα πρόσφατα γεγονότα των καταστροφών που έλαβαν χώρα.
    Υπενθυμίζουμε εδώ ότι τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές...........

    Με τον Νόαμ Τσόμσκι όμως φαίνεται ότι o καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, κρίνει ότι η παραμονή στο ευρώ θα οδηγήσει το Βερολίνο στην επίτευξη του στόχου του που δεν είναι άλλος από το να συντρίψει την Ελλάδα

    Ο Χάντσον θεωρεί ότι καλύτερη επιλογή για το χρέος είναι να προσφύγει η Ελλάδα νομικά στο Διεθνές Δικαστήριο καταγγέλλοντάς το ως απεχθές και στο διάστημα μέχρι να βγει η απόφαση, να προετοιμαστεί για την έξοδο από το ευρώ, καθώς κρίνει ότι η παραμονή σ’ αυτό θα οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου του Βερολίνου: να συντρίψει την Ελλάδα.

    anentaxtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχαρτ Κέστνερ: Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να μου δώσουν μια τέτοια απάντηση!

    Η απίστευτη απάντηση μιας μητέρας στο μεγάλο Γερμανό συγγραφέα!
    – «Στα 1952 πήγα για πρώτη φορά μετά το πόλεμο, στην Αθήνα. Η γερμανική πρεσβεία, όταν άκουσε πως είχα πρόθεση να πάω στη Κρήτη, μου συνέστησε, επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα και οι πληγές από τη γερμανική κατοχή ανεπούλωτες, να λέω πως είμαι Ελβετός.
    Αλλά εγώ τους ήξερα τους Κρήτες. Από την πρώτη στιγμή είπα πως ήμουν Γερμανός και όχι μόνο δεν κακόπαθα, αλλά ξανάζησα παντού όπου πέρασα τη θρυλική κρητική φιλοξενία.
    »Ένα σούρουπο, καθώς ο ήλιος βασίλευε, πλησίασα το γερμανικό νεκροταφείο, έρημο με μόνο σύντροφο τις τελευταίες ηλιαχτίδες. Έκανα όμως λάθος. Υπήρχε εκεί και μια ζωντανή ψυχή, ήταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα. Με μεγάλη μου έκπληξη την είδα ν’ ανάβει κεριά στους τάφους των Γερμανών νεκρών του πολέμου και να πηγαίνει μεθοδικά από μνήμα σε μνήμα.

    Την πλησίασα και τη ρώτησα.
    Είστε από εδώ;
    -Μάλιστα.
    -Και τότε γιατί το κάνετε αυτό; Οι άνθρωποι αυτοί σκότωσαν τους Κρητικούς».

    Και γράφει ο Κέστνερ: «Η απάντηση, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί».
    Απαντά η γυναίκα:
    -«Παιδί μου, από τη προφορά σου φαίνεσαι ξένος και δεν θα γνωρίζεις τι συνέβη εδώ στα 41 με 44. Ο άντρας μου σκοτώθηκε στη μάχη της Κρήτης κι έμεινα με το μονάκριβο γιο μου. Μου τον πήραν οι Γερμανοί όμηρο στα 1943 και πέθανε σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, στο Σαξενχάουζεν. Δεν ξέρω πού είναι θαμμένο το παιδί μου. Ξέρω όμως πως όλα τούτα ήταν τα παιδιά μιας κάποιας μάνας, σαν κι εμένα. Και ανάβω στη μνήμη τους, επειδή οι μάνες τους δεν μπορούν να ‘ρθουν εδώ κάτω. Σίγουρα μια άλλη μάνα θα ανάβει το καντήλι στη μνήμη του γιού μου»......

    anentaxtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή