Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! (ΜΕ 39 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ)

Εξ' αναβολής μεν, σε εντελώς λάθος εποχή δε (τέλη Ιουλίου με έλεγχο κεφαλαίων και τον κόσμο στην τρέλλα) γίνεται η 1η Ανάβαση Καστανιάς αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 39, με την συνδρομή φυσικά των τοπικών οδηγών, νούμερο που για την περίσταση φαίνεται ιδιαίτερα υψηλό, (αν και όχι  σε επίπεδα "παράλληλου σύμπαντος", όπως αποκαλούμε τις εκδηλώσεις τύπου "τον χαβά τους αυτοί". Σαν την κοπέλλα ας πούμε που έγινε έξαλλη επειδή λόγω δημοψηφίσματος και κλειστών Τραπεζών δεν έκανε...πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης στην παραλιακή! Ναι, βλέπετε ότι υπάρχουν και πραγματικά σοβαρά προβλήματα στον κόσμο αυτό...).
Εδώ θα επαναλάβουμε την ταπεινή μας άποψη περί στοιχειώδους σεβασμού στις τρομερές δυσκολίες της χώρας (αφραγκία, ανεργία, αβεβαιότητα, πολιτική αστάθεια, ακρίβεια, ψήφιση τρομερών μέτρων και αυξήσεων με άμεση εφαρμογή, και τόσα άλλα που τα ξέρει, τα συζητάει και τα αισθάνεται όλος ο κόσμος). Αρα, η ΟΜΑΕ έπρεπε να αναβάλλει ΟΛΕΣ τις αγωνιστικές εκδηλώσεις μέχρι το φθινόπωρο, αντί να αλλάζει ημερομηνίες (δεν πιστεύουμε να αδειοδοτούσε κανείς αγώνα σε βουνό τέλη Ιουλίου. Α-λα καρτ είναι οι "απαγορεύσεις" της Π.Υ.;;;). Δεν είναι καλή η εικόνα μιας Ομοσπονδίας ακριβού και μη επιχορηγούμενου αθλήματος που προχωρά στις διοργανώσεις και προκηρύξεις αδιάφορη για το αν καταρρέει η χώρα. Τι να πω; Το κέφι σας να είναι καλά; Δεν θα το πω, γιατί η εικόνα που δίνεται (και δίνετε) για το άθλημα στο ευρύ κοινό, είναι αρνητική.

YΓ: Δεν άντεξα και επανήλθα. Διαβάστε αυτό το απόσπασμα απο το δελτίο Τύπου των οργανωτών, και πείτε μου αν έχω εγώ το πρόβλημα ή αν απλώς ζούμε "σε παράλληλο σύμπαν":

..."Η Οργανωτική Επιτροπή από πλευράς Α.Λ.Πτολεμαΐδας και Σ.Μ.Α.Κοζάνης ευελπιστεί να ξεπεράσουμε σαν έθνος και αυτό το σκόπελο ώστε να απολαύσουμε ένα πλήρες 

αγωνιστικό διήμερο που ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό".

Αντε λοιπόν καπετάνιοι μου να ξεπεράσουμε σαν έθνος τον σκόπελο για να απολαύσουμε το αγωνιστικό διήμερο!!! (Μήπως ξέρει κανείς για πότε πήγε η πρεμιέρα του Βέρτη στην παραλιακή;;;!!!).

                          


1 σχόλιο:

  1. ..."Η Οργανωτική Επιτροπή από πλευράς Α.Λ.Πτολεμαΐδας και Σ Μ.Α.Κοζάνης ευελπιστεί να ξεπεράσουμε σαν έθνος και αυτό το σκόπελο ώστε να απολαύσουμε ένα πλήρες
    αγωνιστικό διήμερο που ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό".

    TA ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ(ο κύριος δημιουργική ασάφεια!!!!- μου αρέσει το αισθητήριο του έλληνα ψηφοφόρου πως ρουφάει την μπαρούφα και τον ΄φερνει πρώτο σε σταυρούς!!!) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ!!
    ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ .ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή