Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ 23%!

Η είδηση με "τα νέα πρόσωπα" της κυβέρνησης σήμερα το βράδυ, συνέπεσε με την ανακοίνωση των υπηρεσιών που μετατάσσονται απο Δευτέρα στον Φ.Π.Α. του 23%. Ανάμεσά τους, είναι και ο θάνατος. Η κηδεία. Τα φέρετρα, τα κόλλυβα, οι τελετές, η ταρίχευση, όλα πηγαίνουν στο 23%. Λέτε να έχουν πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει καλός και αυξημένος τζίρος στον κλάδο απο τις χιλιάδες αυτοκτονίες λόγω  των οικονομικών προβλημάτων, και  προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ΦΠΑ για κρατικά έσοδα; Οι ανάλγητοι που επέβαλλαν αύξηση στον ΘΑΝΑΤΟ προφανώς δεν είναι ούτε Ελληνες ούτε "άνθρωποι". Δηλαδή, είναι άνθρωποι για τους δικούς τους αλλά όχι για κάτι που συμβαίνει σε κάποιους άλλους. Σ' αυτή τη περίπτωση, γινόμαστε εμείς ("οι άλλοι") οι αριθμοί, κι εκείνοι τα νούμερα! Οπως για παράδειγμα, "νούμερα" είναι οι συνδικαλιστές και οι λοιποί επιθετικοί και φωνακλάδες των τηλεοπτικών πάνελ, που έγιναν υπουργοι για να επιβάλλουν τις φρικτές στερήσεις του τρίτου μνημονίου στους συμπατριώτες και ομοεθνείς τους Ελληνες. Ανάμεσά τους, ο γιατρός και δήμαρχος Σφακίων Πολάκης. Πως θα απολύσει κόσμο, σύμφωνα με τις υπογραφές που έπεσαν στην Ευρώπη, αυτός που έδινε μάχες "Κρητικές" για το αντίθετο; Και ο κωμικός (κατ' επάγγελμα;;;) Χαϊκάλης; Πως θα κόψει συντάξεις και ό,τι άλλο θα του πουν να κάνει; Λέω, ότι ΟΚ, αυτά συμφωνήθηκαν/επεβλήθηκαν κακήν-κακώς με/απο τους ξένους, και πρέπει να γίνουν για να αποφευχθούν τα ΑΓΝΩΣΤΑ (και μάλλον χειρότερα: για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι καταστροφικά τα πράγματα εκτός Ευρώ-ας μην το συζητάμε καν αυτό). Αλλά βρε παιδί μου, τέτοια έλλειψη προσώπων πια; Μονο αυτοί οι συνδικαλιστοκομματάριοι βρέθηκαν ως πρόθυμοι και πεινασμένοι για καρέκλα; Είναι μια βρώμικη δουλειά και κάποιος πρέπει να την κάνει, το δέχομαι. Αλλά ακριβώς γι' αυτό θα έπρεπε να επιλεγούν οι καλύτεροι και οι ικανότεροι  και όχι οι προχείρως προσφερθέντες. Οσο για την αποκρουστική γραία που έχει καταστρέψει τη χώρα με την "ελεύθερη κάρτα εισόδου στην Ελλάδα" που έχει διακηρύξει σε όλης της γης τους κολασμένους με το μεταναστευτικό, δυστυχώς ο κυρ Δρίτσας, ο σύζυγος, έμεινε για να πουλήσει το λιμάνι, οπότε έμεινε γατζωμένη στη καρέκλα της κι αυτή η Άρπυια! Τι γραμμάτια τέλος πάντων έχει υπογράψει στα συντρόφια αυτός ο Τσίπρας; Ποτε πρόλαβε να χρεωθεί έτσι, ακόμα δεν έκλεισε καλά-καλα τα σαράντα;!!! Αγαπητοί μου φίλοι, αρχίστε να μαθαίνετε φράσεις στα Αραβικά όπως: "Ο Αλλάχ είναι φιλεύσπλαχνος", "Σε παρακαλώ μην σφάξεις τα παιδιά", "Δεν έχω άλλα λεφτά κρυμμένα στο σπίτι" και τέτοια. Θα σας χρειαστούν, πολύ φοβάμαι. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά και η κηδεία έχει πάει στο 23%...

8 σχόλια:

  1. Αγαπητοί μου φίλοι, αρχίστε να μαθαίνετε φράσεις στα Αραβικά όπως: "Ο Αλλάχ είναι φιλεύσπλαχνος", "Σε παρακαλώ μην σφάξεις τα παιδιά", "Δεν έχω άλλα λεφτά κρυμμένα στο σπίτι" και τέτοια.

    EKΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΞΩ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάει έτσι όμως. Δεν πρέπει να μας αφήνουν οι κυβερνήσεις να φτάνουμε μέχρι εκεί. Το μεταναστευτικό θα καταστρέψει την Ελλάδα, όχι η Τρόικα. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
    "Κerneuropa": Αυτό είναι το γεωπολιτικό σχέδιο του Σόιμπλε για την επικράτηση της Γερμανίας - Το είχε παρουσιάσει το 1994 και το υλοποιεί τώρα με "μοχλό" την Ελλάδα
    O Yπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε καταρτίσει ήδη από το 1994 το νέο του γεωπολιτικό σχέδιο με την κωδική ονομασία "Kerneuropa" για την επανόρθωση της θέσης της Γερμανίας στην Ευρώπη. Το σχέδιο αυτό φωτίζει πλέον όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και δείχνει πως η Γερμανία δρα και ακολουθεί συγκεκριμένο σχέδιο για την επικράτηση της μέσω ενός οικονομικού πολέμου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τόσο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ όσο και ο Αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είχαν πρόσφατα συμφωνήσει στα περί Grexit.

    Ως το εργαλείο μέσα από το οποίο θα πραγματοποιήσει ένα όραμα, άνω των 20 ετών, βλέπει ο Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την Ελλάδα.

    Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό το Σεπτέμβριο του 1994, όταν ανέπτυξε τη θεωρία του για την Ευρώπη σε κοινό άρθρο του με τον θεωρητικό της χριστιανοδημοκρατίας Καρλ Λάμερς για μια «Ευρώπη-Πυρήνα» γνωστή ως Kerneuropa.

    Με αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Γαλλική εφημερίδα Monde εξηγούσε το όραμά του για την Ευρώπη και το κοινό νόμισμα όπου θα αναπτύσσονταν ομόκεντροι κύκλοι με κλιμακούμενους βαθμούς ολοκλήρωσης. Στον πυρήνα της Ευρώπης, τότε θα ήταν η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο. Το σχέδιο μπήκε στο ψυγείο όμως ο ίδιος δεν το ξέχασε ποτέ.

    Το ξαναέβγαλε από τα συρτάρια και είδε την Ελλάδα ως τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

    Το επανέφερε πάντα με αφορμή τους Έλληνες στους Financial Times και πάλι μαζί με τον Λάμερς. «Για να επιτευχθεί πρόοδος σε όλους αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την προσέγγιση, που απέδειξε την ισχύ της από το 1994: Να δημιουργηθούν πυρήνες συνεργασίας εντός της ΕΕ, που δίνουν τη δυνατότητα σε μικρότερες ομάδες πρόθυμων κρατών- μελών να προχωρήσουν» έγραψαν..........

    anentaxtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χίτλερ ήταν 49 ετών όταν εισέβαλλε στη Πολωνία, θέτοντας σε εφαρμογή τα κατακτητικά σχέδια της φυλής του. Ο Σόϊμπλε είναι 73 σήμερα, και η Μέρκελ 61 και στην τρίτη θητεία. Αρα, δεν προλαβαίνουν! Και παντα μετά απο μια μακρά περίοδο διακυβέρνησης συγκεκριμένης πολιτικής, ο κόσμος ψηφίζει εναντίον της. Είναι θέμα δύο-τριών ετών να αλλάξει η πολιτική λιτότητας της Ευρώπης που παρασύρει και εμάς. Παρ' όλα αυτά, τα δικά μας λάθη δεν βλέπω να τα έχει κάνει άλλος λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα παραφράσω ένα ιστορικό γεγονός (που έχω διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι επακριβώς την στιχομυθία και δεν έχω χρόνο να το ψάξω σε βιβλίο),που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης !
    Όταν ο Γερμανός Αρχιστράτηγος υπέγραφε την άνευ όρων παράδοση των Γερμανικών Στρατευμάτων στον Αρχιστράτηγο των Συμμάχων μέσα σε ένα βαγόνι εντός του Γερμανικού εδάφους χαμογελούσε και προκάλεσε την απορία των νικητών οι όποιοι τον ρώτησαν σχετικά γιατί συμπεριφέρεται ως νικητής;;;
    Τους απήντησε:
    " Χάσαμε μια μάχη;;;; ο γερμανικός λαός με την πειθαρχία την επιμονή και την εργατικότητα που τον διακρίνει θα ορθοποδήσει ;;; και θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη ";;;;
    Οντως ο Σόιμπλε σχεδίαζε(1994) στα 62 του και αλλά μήπως ξεπεταχτούν άλλοι Σοίμπλε-Μέρκελ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος αλλάζει. Δεν υπάρχουν περιθώρια ηγεμονισμού. Εξ' άλλου η Ευρώπη θα πρέπει σύντομα να "ενωθεί" για να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ιστορίας της, που είναι το μεταναστευτικό και οι μουσουλμάνοι. Για να μην επικρατήσουν τα άκρα, θα πρέπει το (ευρύτερο) Κέντρο να συνεργαστεί για την σωτηρία της ηπείρου μας και την διατήρηση της πολτιστικής κληρονομιάς της και πολιτισμικής ιστορίας της. Οι "Σόϊμπλε" κάθε τύπου, δεν έχουν σχέση με αυτό το ζοφερό, αλλά ακόμα διαχειρίσιμο, μέλλον.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όσοι πιστεύοουν ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί απέναντι στους Γερμανούς και την πολιτική τους, κάνουν κάθος, γιατί αυτό είναι κοινή γνώση σε Αμερική και Ευρώπη. Να τι λέει ακόμα ένας, που ξέρει κα΄τι περισσότερο απο όλους μας:

    (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ THE TOC.GR)
    Δριμύ κατηγορώ προς τη Γερμανία απευθύνει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν με ανοιχτή επιστολή του υπό τον τίτλο «Στους γερμανούς φίλους μου».

    «Ο Ολάντ άντεξε. Η Μέρκελ αντιμετώπισε όσους δεν ήθελαν με τίποτα τη συμφωνία. Αυτά τους πιστώνονται. Η συμφωνία έχει δυνατότητες να εφαρμοστεί και να μειώσει -αν όχι να απαλείψει- τους κινδύνους ενός Grexit. Δεν είναι αρκετό, αλλά το καλωσορίζω», αναφέρει ο Στρος Καν. «Οι όροι όμως της συμφωνίας είναι τρομακτικοί για εκείνους που ακόμη πιστεύουν στο μέλλον της Ευρώπης. Αυτό που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο είναι για μένα καταστροφικό, σχεδον θανατηφόρο», συμπληρώνει.

    Και προσθέτει:



    Ότι η ελληνική κυβέρνηση υποφέρει από ερασιτεχνισμό και ότι η σχετική αδράνεια των προκατόχων της ξεπέρασε τα όρια, το αποδέχομαι. Ότι η ομάδα των δανειστών με επικεφαλής τη Γερμανία έχει απηυδήσει από την κατάσταση, το καταλαβαίνω.

    Αλλά οι ηγέτες φάνηκε να θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία για μια ιδεολογική νίκη επί μιας κυβέρνησης της άκρας αριστεράς ακόμη και με κίνδυνο να διαλύσουν την Ένωση. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

    Το να μετράμε τα δισεκατομμύριά μας αντί να τα χρησιμοποιούμε για να ανοικοδομήσουμε, το να αρνούμαστε να δεχθούμε μια προφανή απώλεια αναβάλλοντας συνεχώς τη δέσμευση για μια μείωση του χρέους, το να προτιμάμε να ταπεινώνουμε ένα λαό επειδή δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί, το να προτάσσουμε τη δυσαρέσκειά μας απέναντι στα σχέδια για το μέλλον, τότε γυρίζουμε την πλάτη σε αυτό που θα έπρεπε να είναι η Ευρώπη.

    Εδώ βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Μια Ευρωζώνη, στην οποία εσείς γερμανοί φίλοι μου θα επιβάλατε το νόμο σας μαζί με κάποιες χώρες της Βαλτικής και της Σκανδιναβίας, δεν είναι αποδεκτή από όλους τους υπόλοιπους, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Στρος Καν.


    Δριμύ κατηγορώ προς τη Γερμανία απευθύνει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν με ανοιχτή επιστολή του υπό τον τίτλο «Στους γερμανούς φίλους μου».

    «Ο Ολάντ άντεξε. Η Μέρκελ αντιμετώπισε όσους δεν ήθελαν με τίποτα τη συμφωνία. Αυτά τους πιστώνονται. Η συμφωνία έχει δυνατότητες να εφαρμοστεί και να μειώσει -αν όχι να απαλείψει- τους κινδύνους ενός Grexit. Δεν είναι αρκετό, αλλά το καλωσορίζω», αναφέρει ο Στρος Καν. «Οι όροι όμως της συμφωνίας είναι τρομακτικοί για εκείνους που ακόμη πιστεύουν στο μέλλον της Ευρώπης. Αυτό που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο είναι για μένα καταστροφικό, σχεδον θανατηφόρο», συμπληρώνει
    Ότι η ελληνική κυβέρνηση υποφέρει από ερασιτεχνισμό και ότι η σχετική αδράνεια των προκατόχων της ξεπέρασε τα όρια, το αποδέχομαι. Ότι η ομάδα των δανειστών με επικεφαλής τη Γερμανία έχει απηυδήσει από την κατάσταση, το καταλαβαίνω.

    Αλλά οι ηγέτες φάνηκε να θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία για μια ιδεολογική νίκη επί μιας κυβέρνησης της άκρας αριστεράς ακόμη και με κίνδυνο να διαλύσουν την Ένωση. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

    Το να μετράμε τα δισεκατομμύριά μας αντί να τα χρησιμοποιούμε για να ανοικοδομήσουμε, το να αρνούμαστε να δεχθούμε μια προφανή απώλεια αναβάλλοντας συνεχώς τη δέσμευση για μια μείωση του χρέους, το να προτιμάμε να ταπεινώνουμε ένα λαό επειδή δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί, το να προτάσσουμε τη δυσαρέσκειά μας απέναντι στα σχέδια για το μέλλον, τότε γυρίζουμε την πλάτη σε αυτό που θα έπρεπε να είναι η Ευρώπη.

    Εδώ βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Μια Ευρωζώνη, στην οποία εσείς γερμανοί φίλοι μου θα επιβάλατε το νόμο σας μαζί με κάποιες χώρες της Βαλτικής και της Σκανδιναβίας, δεν είναι αποδεκτή από όλους τους υπόλοιπους, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Στρος Καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή