Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ/ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ" ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;

Η ανάβαση Αχλαδόκαμπου ονομάστηκε "Μ. Τσαγγαράς". Η ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης". Και δίκαια, γιατί το Σπορ αποτίει τιμές, και δεν ξεχνά τους ανθρώπους του. Ετσι λοιπόν, και κατά μείζονα λόγο, το Ράλλυ Παλλάδιο ΟΦΕΙΛΕ για φέτος τουλάχιστον να ονομαστεί "ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ", ή να ανακοινωθεί στα επίσημα (και λαλίστατα) δελτία Τύπου (όπου οι Δήμαρχοι εκφράζουν την χαρά τους), ο τρόπος με τον οποίο η οργάνωση ΚΑΙ οι αγωνιζόμενοι σκοπεύουν να τιμήσουν την μνήμη του φίλου και συναθλητή που χάθηκε πέρυσι ακριβώς σε αυτόν τον αγώνα ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ. Εντάξει, απο τον Σύνδεσμο των Ιστορικών δεν είναι να περιμένει κανείς κάτι (ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, αλλά επειδή με τις απανωτές φετεινές γκέλες έχει χάσει τον βηματισμό του και δεν λειτουργεί σωστά). Φυσικά ούτε και η ΟΜΑΕ είναι στην καλύτερη κατάσταση -μάλλον στην χειρότερη της σχεδόν διετούς ζωής της- και δεν διαθέτει ούτε αντανακλαστικά ούτε και "επιβολή" επι των Σωματείων, με τα οποία την συνδέουν μόνο "σχέσεις αγωνιστικών συμφερόντων", δηλαδή εκείνη να παραμένει/παραμείνει στηνΑρχή του Σπορ και εκείνα να παίρνουν "καλούς" αγώνες. Οταν όμως, και όπου, οι "εξουσίες" αποτυγχάνουν, δεν "αισθάνονται" ή αργούν, η σκυτάλη περνάει στον κόσμο και φυσικά στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ Τύπο. Περιμένω λοιπόν άμεσα κάποια επίσημη ανακοίνωση, είτε απο Σωματεία είτε απο αγωνιζόμενους για το θέμα. Γιατί αυτοί οι αγωνιζόμενοι που σήμερα Πέμπτη, δυο μέρες πριν τον αγώνα, ΣΙΩΠΟΥΝ, ήταν οι ίδιοι που πριν 12 μήνες εγκατέλειψαν τον ίδιο αγώνα στη μέση της πρώτης Ειδικής Διαδρομής, απο σεβασμό στο, οπως αποδείχθηκε μοιραίο, δράμα του συναθλητή τους, και του συνοδηγού του βεβαίως. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα πληρώματα αυτά "ξέχασαν" τόσο εύκολα. Με "προσβάλλει" κάτι τέτοιο... Δ.Π.

2 σχόλια:

  1. σωστά τα επισημαίνετε ,αλλά κάποιοι πάνε μόνο στην κηδεία και ξεχνάνε ότι υπάρχουν τα εννιάμερα ,τα σαράντα και τα χρόνια για μνημόσυνα. δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστοχη η παράθεση του αστικού πρωτοκόλλου. Εδώ αναφερόμαστε σε θέμα στοιχειώδους σεβασμού.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή