Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

43ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ» 25-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 
Το Σάββατο 28/9 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το «43ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ» .
  Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Λαμίας στις 10:00 όπου και πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων.
  Η ηλιόλουστη ημέρα έδωσε στο κοινό της Λαμίας την ευκαιρία να θαυμάσουν και να φωτογραφήσουν τα οχήματα.
  Στις 12:30 έδωσε την εκκίνηση της εκδήλωσης ο ....Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Σταυρογιάννης Νικόλαος σε 45 πληρώματα εκ των οποίων εκτός των Ελλαδικών πληρώματα από την Κύπρο την Αυστρία την Ιρλανδία το Βέλγιο και από την Τουρκία με κατεύθυνση προς Σπερχειάδα όπου και η πρώτη ανασυγκρότηση. Τα πληρώματα κατέληξαν αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Montana Spa Hotel» για τον τερματισμό της 1ης ημέρας όπου και οι διανυκτερεύσεις τους.
  Το ξενοδοχείο «Montana Spa Hotel» ήταν το σημείο εκκίνησης της δεύτερης ημέρας με κατεύθυνση προς Μονή Προυσού.
  Ο καιρός βροχερός σχεδόν χειμωνιάτικος ο οποίος έδενε απόλυτα με τις γραφικές περιοχές του Καρπενησίου δεν δυσκόλεψε τα πληρώματα στην εκτέλεση των 8 ειδικών δοκιμασιών ακριβείας.
  Η πανέμορφη Λ. Κρεμαστών ήταν το σημείο της ανασυγκρότησης της δεύτερης ημέρας.
  Η τρίτη και καθοριστική ημέρα όπου η εκκίνηση δόθηκε πάλι από το ξενοδοχείο «Montana Spa Hotel» με τελείως χειμωνιάτικο καιρό, τα πληρώματα καλούνταν να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη των δυο περασμένων ημερών.
  Οι ειδικές δοκιμασίες ακριβείας στο σύνολο τους ήταν 18 κατά τις οποίες απαραίτητη η διατήρηση απολύτως σταθερής μέσης ταχύτητας.
  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των επάθλων και το αποχαιρετιστήριο δείπνο, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Montana Spa Hotel», με την παρουσία τοπικών Αρχών.

Νικητές ανεδείχθησαν οι κ.κ.

1οι Παλαβίδης Μάνος- Παλαβίδη Μαρία με Mini 1275 έτους 1978 και 13 β.π.

2οι Κονταράτος Θεμιστοκλής –Ιατρίδη Ιούλιο με Porsche 911 έτους 1980 και 13 β.π.

3οι Παπαλεξάνδρου Ηλίας- Κρανιώτης Ντίνος με Autobianchi A112 έτους 1977 και 40 β.π.

Η Οργανωτική Επιτροπή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου