Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

HTΤC: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ανακοίνωση

Να ενημερώσουμε τους φίλους οδηγούς που θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο έπαθλο ατομικής χρονομέτρησης του HTTC (Hellenic Time Trial Challenge), με ιστορικό αυτοκίνητο να ζεσταίνουν τους κινητήρες τους.
Με την πρόσθεση ξεχωριστής κατηγορίας ιστορικών αυτοκινήτων στον ειδικό κανονισμό του HTTC, δίνεται η ευκαιρία στους οδηγούς που αγαπούν το ιστορικό αυτοκίνητο, να το χρησιμοποιήσουν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για να κάνουν το χόμπυ τους και να διασκεδάσουν.
Τα αυτοκίνητα που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτήν την κατηγορία, θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν κάρτα αναγνώρισης, FIVA , ή FIA, ή HTP ιστορικού αυτοκινήτου, με ημερομηνία κατασκευής έως 31-12-1984.
Να διευκρινήσουμε ότι η κάρτα αναγνώρισης δεν υποχρεώνει τον κάτοχο να έχει εκδόσει πινακίδες Φίλπα, Έλπα, αγωνιστικές ή άλλου τύπου.
Επισημαίνουμε όμως ότι το έπαθλο του HTTC είναι αθλητική δραστηριότητα, εγκεκριμένη από την ΟΜΑΕ, γι αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτως κατηγορίας πρέπει να διαθέτουν δελτίο αθλητή και αγωνιστική άδεια (τουλάχιστον παιδιών) προκειμένου να λάβουν μέρος έστω και σε έναν αγώνα του HTTC.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την κατηγορία των ιστορικών καθώς και με τον ειδικό κανονισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του HTTC από τον παρακάτω σύνδεσμο:
www.ttchallenge.gr/sites/default/files/docs/httc-2014.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου