Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΡΑ 11/11: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ALFA ROMEO (ALFISTI KAI ALFA ROMEO OWNERS CLUB)


  Με ιδανικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και 20ο C) έγινε η μεγάλη συνδιοργάνωση των δύο μεγαλύτερων Clubs Alfa Romeo της χώρας μας, η οποία περιελάμβανε την ετήσια συγκέντρωση, το Time Trial Alfa Trofeo (αποκλειστικά για Alfa Romeo) και ολοήμερο Track Day. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη εκδήλωση των τελευταίων ετών, από άποψη συμμετοχής και προσέλευσης κοινού, μια και η πίστα των Μεγάρων ήταν ασφυκτικά γεμάτη από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, ενώ εκτός αυτοκινητοδρομίου είχαν σχηματιστεί μεγάλες σειρές παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Οι μοναδικές αυτές στιγμές κοσμοσυρροής που έζησε η πίστα, δείχνουν περίτρανα ότι α) ο κόσμος της Alfa Romeo είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ, και β) ότι ο κόσμος του αυτοκινήτου έχει ανάγκη, και ανταποκρίνεται θετικά, σε τέτοιες εκδηλώσεις χαμηλού-μηδενικού κόστους.
  Συγχαρητήρια στο Alfa Romeo Owners Club και στο Alfisti Club, καθώς και στους πρωτεργάτες της διοργάνωσης, για την «κόκκινη» μέρα που μας χάρισαν!

To νέο "trend" για τους Έλληνες Alfisti, είναι η Alfa Romeo 75 στις "γρήγορες"
 (αλλά και αγωνιστικές) εκδόσεις της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.Ορίστε το –κατά την άποψή μας– πιό "σπάνιο" μοντέλο της διοργάνωσης! Το φορτηγάκιτης Alfa Romeo, σε άριστη αναπαλαίωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου