Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΙΙ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥΣΗ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ "ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΠΕΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;


4 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν ήταν έτοιμη η ΕΛΑΣ να τους τσεκάρει κάθε μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H μάλλον δεν είναι έτοιμος ο κόσμος για (αν)εγκεφάλους τύπου Πανούση, που "ξαναχτύπησε" σήμερα δηλώνοντας πως "αν ήταν στο χέρι του θα καταργούσε την συνθήκη Sengen"! Ενας ακόμα κρατικοδίαιτος καθηγητάκος με αριστερές ιδέες και δεξιά ζωή και τσέπη, που μιλάει απο την ασφάλεια του φυλασσόμενου αξιώματός του. Χτες στη ληστεία super market της Καλλιθέας, οι τρείς συλληφθέντες ήταν καλόπαιδα απο τα οποία ο ένας είχε συλληφθεί 5 φορές, ο άλλος 8 και ο τρίτος 18! Και όλες τις φορές, τους άφηναν ελεύθερους με ...υποχρέωση να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα, με νόμο του άλλου τεράστιου και απίθανου Ρουπακιώτη της αείμνηστης ΔΗΜΑΡ (θυμάστε τι κάνει στο παιδί "το πολύ το κάπα-κάπα", που έλεγαν παλιά;). Εδώ όμως δεν τίθεται θέμα πολιτικής αλλα κοινής λογικής. Το μεταναστευτικό είναι ένα σοβαρό θέμα που χρειάζεται ευαισθησία, αλλά και οι Ελληνες πολίτες πρωτίστως πρέπει να προστατεύονται. ΔΕΝ Μ[ΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβεις αυτό γίγαντα Καμμένε συγκυβερνήτη με τις περίφημες κόκκινες γραμμές σου; Ουτε κουβέντα απο τους ΑΝΕΛ γι' αυτό που πάει να γίνει. Ωραίοι πατριώτες. Μέχρι να πιάσουν καρέκλα ήταν (όπως αποδεικνύει και η "μούγκα" τους για "το επαχθές και επονείδιστο χρέος" που τάχα μου θα διέγραφαν...)

      Διαγραφή
  2. το γράψατε και συμφωνώ "θα γιγαντώσουν τη χρυσή αυγή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα (20/2) ο κρατικοδίαιτος καθηγητής Πανούσης που η κακή συγκυρία τον έφερε να χειρίζεται θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ναι, ο φίλος των εγκληματιών και των καταδικασμένων για ειδεχθή εγκλήματα ποινικών, ανακοίνωσε οτι...το κράτος θα δώσει δουλειά στους παράνομους μετανάστες που θα αφεθούν ελεύθεροι απο τα κέντρα κράτησης!!! Απίθανε (αν)εγκέφαλε, μήπως μπορείς να δώσεις δουλειά και στα δυό δικά μου παιδιά με τα 2Χ4 πτυχία που μένουν χρόνια άνεργα εδώ, και στα 300.000 άλλα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερρικό; Συγκρατώ το θυμό μου για αυτό το υποκείμενο που τρέφεται απο τις ύβρεις (γι' αυτό και δεν θα τις ακούσει απο μένα) και τον καλώ να τους ελληνοποιήσει μια και καλή, γιατί για εκεί το πάει μαζί με την φρικτή, επικίνδυνη και τρομακτική Τασία. Γιατί όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο κόσμος το τι παίζεται απο την συγκεκριμένη κυβέρνηση σε αυτό το θέμα, τόσο πιο γρήγορα θα την ανακαλέσει στην τάξη. Εκτός αν περιμένει να επέμβει ο...Καμμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή