Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

TH ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ 10ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ- Η PRESS CONFERENCE ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ

Την Πρωτομαγιά δόθηκε στο μουσείο Νασιουτζίκ η επίσημη press conference για το 10ο Ιστορικό Ακρόπολις, που συνδυάστηκε με την ετήσια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων. Για αδιευκρίνιστους λόγους (και για μία ακόμα φορά) το Auto CLASSIC ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ στην εκδήλωση, στην οποία βεβαίως παρέστησαν πολλοί ειδικοί του χώρου. αλλά ακόμα περισσότεροι ΜΗ ειδικοί! Το Auto CLASSIC συνεπώς, δεν έχει παρά να εκφράσει την λύπη του για τον τρόπο με τον οποίο η "νέα κατάσταση του Σπορ" αντιλαμβάνεται τα πρόσωπα και τα πράγματα. Εν πάση περιπτώσει, για την ενημέρωσή σας, αναδημοσιεύουμε από το επίσημο site του αγώνα το Δελτίο Τύπου και τις φωτογραφίες από την press conference.

10ο Μercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις
Συνέντευξη Τύπου


Μόλις πέντε ημέρες...

απομένουν για την έναρξη του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις που από τις 5 μέχρι και τις 8 Μαΐου θα ξυπνήσει και πάλι μνήμες άλλων εποχών πιστοποιώντας με το μέγεθος του αριθμού των συμμετοχών του τη σπουδαιότητά του. 161 ιστορικά αυτοκίνητα, άλλα κατάλληλα προετοιμασμένα για τη μάχη με το χρονόμετρο και άλλα, έργα τέχνης περασμένων δεκαετιών έτοιμα για ασκήσεις ακριβείας, θα πάρουν εκκίνηση την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:00 κάτω από την Ακρόπολη, πριν οδηγηθούν στη Στερεά Ελλάδα όπου με επίκεντρο τα Καμένα Βούρλα θα δώσουν μια τριήμερη μάχη καθένα στο στοιχείο του: 63 αυτοκίνητα στην κατηγορία Sporting και 98 στη Regularity.
Λίγο πριν την έναρξη της δράσης, η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου φιλοξενούμενη στο νέο χώρο, «Μεσογαία», του Μουσείου Νάσιουτζικ όπου παράλληλα φιλοξενείται και το 4ο Classic Auto Show το Σαββατοκύριακο 30/4 – 1/5. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Armin Quadflieg, Διευθυντής After Sales της Mercedes-Benz Hellas. Στο χαιρετισμό του ο κ. Quadflieg ευχαρίστησε την Οργάνωση για τη μέχρι στιγμής συνεργασία με τη Mercedes-Benz και επεσήμανε ότι η εμπλοκή της γερμανικής φίρμας σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού στον αγώνα είναι ό,τι καλύτερο με δεδομένο τον εορτασμό των 125 ετών της στην αυτοκίνηση. Τους εκπροσώπους του Τύπου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Παπαπαναγιώτου ενώ οι αλυτάρχες της Sporting και Regularity, κ.κ. Γιάννης Κέπετζης και Νίκος Ποριώτης αντίστοιχα, παρουσίασαν αναλυτικά τις λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό, τις ειδικές διαδρομές και την διεξαγωγή του αγώνα.
Τη στήριξη τους στη φετινή διοργάνωση προσφέρουν οι Mercedes-Benz σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού, η Cosmote ως Χρυσός Χορηγός, καθώς και οι εταιρείες ΕΜΑ Α.Ε και Super Fast Ferries, ενώ πολύτιμη είναι και η υποστήριξη από το Μουσείο Νάσιουτζικ, την εταιρεία Zita Congress και την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος.
Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον αγώνα καθώς και τις συμμετοχές, το ωράριο και τους χάρτες της Sporting και Regularity, αλλά και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του 10ου Mercedes Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις (www.historic.acropolisrally.gr)


Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ για φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου