Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

25 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ!

  Όπως είναι γνωστό, η Ανάβαση Ριτσώνας που θα γίνει στις 5 Ιουνίου, αποτελεί μία «συνδιοργάνωση» του Σ.Ο.Α.Α. και της Α.Λ. Τρίπολης. Ο Σ.Ο.Α.Α. κάνει τεράστιες προσπάθειες για να δώσει στον αγώνα αυτό πρωτόγνωρη δημοσιότητα, αν και η άποψή μας είναι ότι λόγω της εξαιρετικά δυσμενούς πολιτικής/οικονομικής/κοινωνικής συγκυρίας, δεν είναι ό,τι το πιό «δόκιμο» (για να μην πούμε «έξυπνο») το να τραβάμε τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή του δοκιμαζόμενου λαού πάνω στο ακριβό μας Σπορ (ακριβό, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά).
  Όσον αφορά στην κατηγορία των Ιστορικών, οι συμμετοχές ήδη ξεπερνούν τις 25, ήτοι το ¼ του συνόλου! Και αυτά, πριν ακόμα λήξουν επισήμως, κάτι που θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ, ή εάν δοθεί παράταση, την Δευτέρα 30/5 το βράδυ. 
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές προσπάθειες του Σ.Ο.Α.Α. για αναβάθμιση του αγώνα, αλλά και την λίστα των συμμετοχών που ενημερώνεται συνεχώς, επισκεφθείτε το www.soaa.eu.


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "4 ΤΡΟΧΟΙ"
  Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ιστορία και τους νικητές της Ανάβασης Ριτσώνας από το 1956 μέχρι σήμερα, στη σελίδα της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ή στο site  του περιοδικού "4ΤΡΟΧΟΙ":

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=23&art_id=13074

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου