Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!

Τρεις (3) Ιστορικές εκδηλώσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου. Τα Regularity Rally Ανοίξεως και 4ο Εαρινό από την Microcars (Αθήνα) και τον ΑΡΣΟΕ (Άργος) αντίστοιχα, όπως και η 5η Εαρινή Αυτοκινητοδρομία από τον ΣΦΙΠΟΠ (Πύργος). Οι συμμετέχοντες στις δύο πρώτες (άνω των 45 αυτοκινήτων και στις δύο περιπτώσεις) πέρασαν υπέροχα. Για τον ΣΦΙΠΟΠ, αναμένουμε ενημέρωση. Έτσι, με μονοήμερες εκδηλώσεις και χαμηλά παράβολα συμμετοχής, ο κόσμος του Ιστορικού ξεχνάει την παλιοκατάσταση, τουλάχιστον για μιά ηλιόλουστη Κυριακή!
Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 21-22/5 «αλιεύουμε» πλείστες όσες εκδηλώσεις σε sites και fora: Από κυνήγι θησαυρού ΦΙΛΠΑ (με συμμετοχή 20 Ευρώ), μέχρι «τουριστική» ανάβαση Ολύμπου από μία ομάδα Λεσχών και παραγόντων που συνδυάζουν την βόλτα, την ενημέρωση αλλά και την γνωριμία των τοπικών περιοχών με το Ιστορικό αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω δεν μπορούμε να σας δώσουμε (για τον Όλυμπο επισκεφθείτε τα sites της ΛΕΚΟΒ και του ΣΙΑΒΕ), μιά και ΚΑΜΜΙΑ λέσχη, όμιλος ή φορέας (εκτός της Classic Microcars) δεν στέλνει στο blog μας τακτικά και με συνέπεια ενημερωτικά στοιχεία! Κι όμως, είναι τόσο εύκολο: Αρκεί να προσθέσουν papandre@otenet.gr
στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. Γιατί δεν το πράττουν; Δώστε την απάντηση εσείς. Πάντως, είναι ιδιαίτερα κουραστικό (και «ανεξήγητο») το να πρέπει να ψάχνουμε καθημερινά στο διαδίκτυο για νέα και εκδηλώσεις, τις οποίες οι Λέσχες στέλνουν παντού εκτός από το AutoCLASSIC. Αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει στην ενημέρωση του κοινού. Αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου