Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΧΙΝΟΥ: ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΧΙΝΟΥ. ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΡΩΤΟΣ Ο A. ΚΑΡΟΤΣΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ Μ. ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ ΚΑΙ "DOBERMANN".

Η Porsche 911 RS του νικητή κατηγορίας 2 και κλάσεων
 C5/D4 Α. Καροτσιέρη.
Η γρήγορη και επικίνδυνη (πολλά χαντάκια και δέντρα χωρίς μπαριέρες) ανάβαση Σχίνου, έδειξε το "κακό" της πρόσωπο σήμερα Κυριακή 20/3, μια και το τρομερά γλιστερό οδόστρωμα δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε όλους τους οδηγούς. Παρ' ότι δεν έβρεξε το πρωί, ο δρόμος ήταν βρεγμένος από υγρασία και δεν στέγνωσε ποτέ! Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με απόφαση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ για φέτος δεν γίνονται αναγνωρίσεις πριν τον αγώνα, ακόμα και αν οι συνθήκες του δρόμου έχουν αλλάξει σε σχέση με τις δοκιμές. Την ακατανόητη αυτή απόφαση, δυστυχώς πλήρωσαν με σοβαρές εξόδους και τρεις ακόμα πιο σοβαρές ανατροπές περίπου 10 οδηγοί, κυρίως ανάμεσα σε αυτούς που ξεκίνησαν πρώτοι. Έτσι, το πρώτο σκέλος χρειάστηκε σχεδόν... τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ το δεύτερο κάτι παραπάνω από μισή ώρα (!), αφού είχαν απομείνει λιγότερα από σαράντα αυτοκίνητα με τους οδηγούς ιδιαίτερα προσεκτικούς μια και εν τω μεταξύ ο δρόμος βράχηκε από μία σύντομη μπόρα. Στα Ιστορικά ο Α. Καροτσιέρης με την 911 RS έκανε μία θαυμάσια εμφάνιση, σημειώνοντας στο Α' "γλυστερό" σκέλος ίδιο χρόνο με αυτόν που έκανε το Σάββατο στις ηλιόλουστες δοκιμές! 
Ακολούθησαν, σε συνολικό χρόνο Α' και Β' σκέλους, οι Μ. Σταφυλοπάτης (Porsche 914-6) και "Dobermann" (Porsche 911). Οι τρεις αυτοί οδηγοί, προηγούνται στις βαθμολογίες πρωταθλήματος, κατηγοριών 2 και 3, καθώς και κλάσεων, μετά τους δύο πρώτους αγώνες. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Γεωργούλας με Escort MKII, αλλά είχε τη "στιγμή" του στο Β' σκέλος, κάτι που του κόστισε σε χρόνο. Τέλος, λόγω της επαπειλούμενης βροχής δεν συμμετείχε στον αγώνα ο Π. Πουλιάδης με το Grac Prototype.
H όμορφη Porsche 914-6 του Μ. Σταφυλοπάτη (6 κύλινδροι, 2000cc,
 περίπου 200 ίπποι). Δεύτερη θέση στη κατηγορία 2 και στις κλάσεις C3/D3.
 
Πρώτη θέση κατηγορίας 2 και τρίτη στις κλάσεις C3/D3/C5/D4 για
τον "Dobermann" με την τρίτη Porsche του άτυπου "βάθρου"
(στις αναβάσεις δεν υπάρχει Γενική κατάταξη, αλλά μόνο κατηγοριών και κλάσεων).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Πλήρη αποτελέσματα δοκιμών και αγώνα στο ethea-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου