Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η “ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ” ΤΗΣ CLASSIC MICROCARS, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3

Δυστυχώς, το “παρασκήνιο” που φαίνεται ότι “καταδιώκει” την ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Λέσχη Classic Microcars, χτύπησε πάλι: Ενώ η διοργάνωση της “Επίδειξης Ιστορικών Αυτοκινήτων” προχωρούσε κανονικά, η πίστα είχε κλειστεί με προκαταβολή και οι (πολλοί) συμμετέχοντες ετοίμαζαν τα αυτοκίνητά τους για την Κυριακή, χτες έγινε “καταγγελία” (άγνωστο σε ποιόν και από ποιούς) ότι η “άδεια λειτουργίας" της πίστας Μεγάρων είχε λήξει στις 17 Φεβρουαρίου 2011 και μέχρι να ανανεωθεί δεν μπορεί να γίνει καμμία εκδήλωση εκεί! Βεβαίως, το γεγονός...
προκαλεί εύλογη απορία, για τρείς λόγους: 
1. Γιατί έγινε δεκτή η ημερομηνία της εκδήλωσης από τους υπευθύνους της πίστας, ενώ δεν είχαν άδεια λειτουργίας;
2. Γιατί έπρεπε να γίνει “καταγγελία” για να ενημερωθεί η Classic Microcars μόλις 3 μέρες πριν την εκδήλωσή της;!
3. Γιατί, εφ’ όσον δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας από τις 17 Φεβρουαρίου, έγινε στην πίστα track day με 125 συμμετοχές την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου;;;!
Εκτός των τριών αυτών ερωτηματικών (που χρήζουν οπωσδήποτε κάποιας απάντησης!) είναι σαφές ότι εφ’ όσον δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας η ΓΑΔΑ δεν μπορούσε να αδειοδοτήσει την εκδήλωση. Η Classic Microcars, με ανακοίνωσή της ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ την εκδήλωση επ’ αόριστον, ενώ όταν ανανεωθεί η άδεια θα έχει προτεραιότητα στις ημερομηνίες, δεδομένου ότι δεν έχει αποσύρει την προκαταβολή της μίσθωσης. 
Αυτά, για τα διαδικαστικά και “διά την τάξιν”. Τα υπόλοιπα, όσα δηλαδή αφορούν το “παρασκήνιο”, είναι βέβαιον ότι αργά ή γρήγορα θα δουν το φως της δημοσιότητας. Εμείς δηλώνουμε ότι ο στόχος μας και ο σκοπός μας είναι η προβολή του Ιστορικού αυτοκινήτου και των εκδηλώσεών του. Επισημαίνουμε όμως, ότι όπως γίνεται παντού και πάντα, όσοι σπέρνουν ανέμους θερίζουν θύελλες, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν δείτε και άλλες εκδηλώσεις να αναβάλλονται στο άμεσο μέλλον για “τυπικούς λόγους”. Τώρα, ποιόν εξυπηρετούν όλα αυτά, (εκτός βέβαια του κακώς εννοούμενου “ανταγωνισμού” μεταξύ λεσχών), άμα το μάθουμε θα σας ενημερώσουμε! 

Δ.Παπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου