Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΡΑΛΛΥ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ» ΤΟΥ 2010

Πολλές, και όπως πάντα καλές, αναμένονται οι Ιστορικές συμμετοχές στο Παλλάδιο Ράλλυ. Θα γίνει «μάχη» για τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος μεταξύ Γιοβά, Σταφυλοπάτη και Βαζάκα (μιά και η ΕΘ.Ε.Α. δεν προσμέτρησε ως διπλό το Ράλλυ Κύπρου, για λόγους που δεν γίνονται εύκολα κατανοητοί, και ο Δ. Βαζάκας ξαφνικά βρέθηκε με ένα αγώνα λιγότερο χάνοντας τη 2η θέση της βαθμολογίας), ενώ θα στεφθεί και τυπικά Πρωταθλητής Ιστορικών Ραλλύ 2010 ο Μ. Λυκάκης. Ευχή μας, να δούμε και τους Ι. Βελάνη και Λ. Γιαννακούλη, που για επαγγελματικούς λόγους δεν είχαν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες φέτος.
  (Ακολουθεί η ανακοίνωση του αγώνα από τον Χορηγό Επικοινωνίας www.Rally.gr).     Λιγότερες από 25 μέρες απομένουν μέχρι να πέσει η σημαία της εκκίνησης για το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού με τις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της Αττικής. 
Η ράμπα της εκκίνησης του 31ου ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟΥ θα στηθεί στο γραφικό Λιμάνι της Νέας Περάμου, όπου θα λειτουργήσει και το Κέντρο του αγώνα, το Σέρβις Παρκ, η Ανασυγκρότηση και ο Τερματισμός. 
Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα περιλαμβάνουν εκτός από τις γνωστές από την περσινή διοργάνωση Μελετάκι, Ψάθα και Πάνακτο, μία ειδική διαδρομή που έχει να χρησιμοποιηθεί αρκετά χρόνια. Είναι ο ‘Αγιος Ιωάννης, μία πολύ τεχνική και απαιτητική διαδρομή που προστέθηκε στο φετινό πρόγραμμα που έτσι κι αλλιώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί ανοιχτοί «λογαριασμοί» για να κλείσει το φετινό κυπελλο ασφάλτου. 
Το 31ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Περάμου, την υποστήριξη των Δήμων Μεγαρέων, Βιλίων, Δερβενοχωρίων και Μάνδρας ενώ χορηγοί του αγώνα είναι η BILSTEIN, το TERRA SPORT, το Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point”, η “ΡΟΔΗΣ-Ανταλλακτικά/Service”, η “Παπαδόπουλος–Εξατμίσεις” και χορηγός επικοινωνίας το “RALLY.GR”. 
Η Οργάνωση έχει ετοιμάσει και θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων ένα DVD με όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Το DVD θα αρχίσει να διανέμεται από την Δευτέρα 8/11 που είναι και η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής. 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: 
Λήξη συμμετοχών Τετάρτη 17/11 – 20:00 στα γραφεία 
της START LINE 
Αναγνωρίσεις 18 – 26 Νοεμβρίου 
Τεχνικός Έλεγχος Παρασκευή 26/11 – 16:00 έως 21:00 στο Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point” (Έξοδος 4 Αττικής Οδού) 
Εκκίνηση Σάββατο 27/11 – 08:00 Λιμάνι Νέας Περάμου 
Τερματισμός Σάββατο 27/11 – 17:07 Λιμάνι Νέας Περάμου 
Απονομή Σάββατο 27/11 – στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της 
Νέας Περάμου (οδός Κύπρου 4) 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και φαξ της Λέσχης, 210 9812341 και 210 9821069 από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 17.30 – 21.00, ή στο κινητό 6973 030125._(Δελτίο Τύπου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου