Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΙΚ ΝΙΚ -ΦΙΛΠΑ 19-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΒΥΤΙΝΑ

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει φέτος το 14ο Χειμερινό  Πικ – Νικ από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου. Προορισμός η γραφική Βυτίνα, που εδώ και χρόνια κρατά τα πρωτεία στην τουριστική κίνηση της Αρκαδίας. Σκοπός του ΠΙΚ-ΝΙΚ είναι η περιήγηση σε εκδρομικούς προορισμούς με όσο το δυνατόν παλαιότερα αυτοκίνητα, συγκεκριμένα, αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί μέχρι και το 1960. 
Τα συλλεκτικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ. από τα Β. Προάστια και συγκεκριμένα από τη Πλατεία της Πολιτείας. Θα διανύσουν 200 χλμ. περνώντας από τη  Νεμέα όπου και θα γίνει ανασυγκρότηση, τα χωριά Σκοτεινή, Κανδήλα, Λεβίδι και Βλαχερνά.  Τα πληρώματα, όπως και πέρσι, θα  διανυκτερεύσουν στο καινούργιο συγκρότημα “SELENI SUITES”. 
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Αρχοντική και ωραία Βυτίνα, που χαρακτηρίζεται και ως το σμαράγδι του Μαίναλου, με περιπάτους στα γραφικά στενά με τα πετρόχτιστα σπίτια, στην ζωντανή πλατεία της με την παλιά εκκλησία, στα δεντροσκέπαστα δρομάκια της.  
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου τα πληρώματα αναχωρήσουν για Αθήνα ακολουθώντας διαδρομή της αρεσκείας τους.http://www.philpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου