Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΗΜΕΡΟ TRACK DAY ΜΕΓΑΡΑ 2-3/10, ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Aγαπητοί φίλοι,


Το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων - Athens Circuit οργανώνει το πρώτο διήμερο Open track day το επόμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2010.Πρόκειται για μία ολοήμερη εκδήλωση με έναρξη του προγράμματος στις 9:00 και λήξη στις 19:30 . Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν σαν σκοπό την γνωριμία με την πίστα για τους νέους οδηγούς που θέλουν να οδηγήσουν υπό ελεγχόμενες συνθήκες , και την δυνατότητα πιό εξειδικευμένων δοκιμών για τους προχωρημένους του είδους ή τους αγωνιζόμενους.
  Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ΔΕΝ επιτρέπεται η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση ( drifting ) ή κάθε άλλου είδους μορφή αυτοσχέδιου αγώνα ή χρονομέτρησης .
 Η εκδήλωση επιθυμίας για συμμετοχή γίνεται μέσω e-mail στο glkarting@hotmail.com ή αυστηρά με sms στο 6979977864. Δηλώνετε αναλυτικά  ονοματεπώνυμο , τον τύπο οχήματος και προηγούμενη εμπειρία σε πίστα για την ομαλότερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
   To κόστος συμμετοχής ανάλογα την χρήση χωρίζεται σε:  
-Συμμετοχή για χρήση της πίστας για ένα μόνο σκέλος διάρκειας 15 λεπτών :  20euro
  -Συμμετοχή  ολοήμερη-full day - minimum 8 σκέλη των 15 λεπτών                 :  80euro
  *Όσοι συμμετέχοντες θελήσουν να λάβουν μέρος και τις δύο ημέρες η τιμή διαμορφώνεται στα  140euro & θα υπάρξει η δυνατότητα φιλοξενίας των αυτοκινήτων στην πίστα για το βράδυ του Σαββάτου. 
Να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους ότι με την σύμφωνη γνώμη της οργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα κατά την διάρκεια των δοκιμών κάποιος συμμετέχων να αλλάξει το πρόγραμμα συμμετοχής του από το ένα σκέλος σε ολόκληρη ημέρα πληρώνοντας την διαφορά που αναλογεί.      
Το όριο των συμμετοχών ανά γκρούπ ορίζεται στα 12 έως 14 οχήματα αυστηρά .Θα υπάρχει διαχωρισμός σε γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία των οδηγών σε πίστα και τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων.Τα γκρουπ είναι τα ακόλουθα:


Γαλάζια ομάδα A  - Πρωτοεμφανιζόμενοι οδηγοί σε πίστα ανεξαρτήτου οχήματος.


Γαλάζια ομάδα Β  -Πολιτικά  αυτοκίνητα ή μέσοι χρόνοι  1.18 -1.25*


Πράσινη ομάδα -   Iστορικά αυτοκίνητα , αυτοκίνητα sport τουρισμού -Group N ή μέσοι χρόνοι 1.10-1.14*


Kίτρινη ομάδα -  Tετρακίνητα και αυτοκίνητα Group A , Kit car ή μέσος χρόνος πίστας 1.05-1.09* 


Κόκκινη ομάδα - Formula 3-Gloria-BMW &  Open wheels (Super Seven-Westfield-Radical-KTM-Buggie )  
  
    *ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.         
Το πρόγραμα της ημέρας έχει ως εξής:
-09:00            Προσέλευση στην πίστα , ετοιμασία αυτοκινήτων, εγγραφή στην γραμματεία.
-09:30            Eνημέρωση οδηγών για θέματα ασφαλείας & τεχνικές συμβουλές.
-10:00            Άνοιγμα πίστας & έναρξη δοκιμών.
-10:00-14:30  1ος κύκλος δοκιμών
-14:30-15:00 Διάλειμμα-Επανενημέρωση οδηγών  
-15:00-19:30  2ος κύκλος δοκιμών
-19:30            Κλείσιμο πίστας.  
 To κάθε γκρούπ θά έχει χρόνο 15 λεπτών μέσα στην πίστα εναλλάξ.Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως είναι συνεπείς με το πρόγραμμα για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.Όσοι από τους συμμετέχοντες έρθουν αργότερα θα υπάρξει επιτόπου ενημέρωση-briefing στην πίστα.
 Στην πίστα θα υπάρχει ασθενοφόρο και επιβλέπων προσωπικό ασφαλείας-κριτές με πυροσβεστικά μέσα & όχημα ρυμούλκησης.
    Τα οχήματα που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια μηχανολογική κατάσταση ,να μην υπερβαίνουν τα 95-100db στις 3000στρ/λεπτό. Απαγορεύεται η χρήση τρακτερωτών ελαστικών (gravel tyres).Tα μονοθέσια & Open Wheels πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αυτόματη πυρόσβεση και να έχουν ζώνες τριών σημείων τουλάχιστον.Οι οδηγοί πρέπει αυστηρά να έιναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης & να είναι εφοδιασμένοι με κράνη open ή full face.Τέλος οι οδηγοί των κατηγοριών Formula - Open wheels ( Caterham-Westfield-Radical) πρέπει να είναι εφοδιασμένοι απαραιτήτως με αγωνιστικό ρουχισμό. 

 Με εκτίμηση

Λαζαράκος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου