Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

39o ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ: ΕΚΚΙΝΗΣΗ

     Εκκινεί σήμερα Τετάρτη το 39ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, το οποίο για τις επόμενες τρείς ημέρες θα κινηθεί στην πανέμορφη ευρύτερη περιοχή Μάνης. Οι συμμετοχές είναι 51 και ο τίτλος "Διεθνές" δικαιολογείται απόλυτα μιά και εκτός των Ελλήνων συμμετέχουν 7 πληρώματα από την Κύπρο και 3 από την Τουρκία. Δημοσιεύουμε πιό κάτω το πρόγραμμα και τις συμμετοχές του Αγώνα και θα ακολουθήσει περιγραφή και φωτογραφίες
     Το «39ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ» θα τελεσθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA και τον Ενιαίο Κανονισμό Εκδηλώσεων της ΦΙΛΠΑ. Θα περιηγηθεί την Ν. Πελοπόννησο, μ’ επίκεντρο την μοναδικής αισθήσεως περιοχή της Μάνης. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν «ξεχασμένες» διαδρομές, άλλοτε ορεινές και άλλοτε παράκτιες, σφραγισμένες από το πέρασμα των αιώνων και τα σημάδια της ιστορίας, αλλά και διακοσμημένες από τις απρόσμενες ιδιοτροπίες της φύσης.


         Η πόλη του Ναυπλίου θα είναι η αφετηρία του «39ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ», ενώ το ξενοδοχείο «Filoxenia» της Καλαμάτας, η έδρα των συντελεστών του. Το αγωνιστικό μέρος θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες, ενώ τα χιλιόμετρα του αγώνα  θα είναι της τάξεως των 600. Οι νικητές θ’ αναδειχθούν από την επιτυχή εκτέλεση δεκαπέντε περίπου δοκιμασιών ακριβείας (σταθερής ταχύτητας).
        Οι προβλεπόμενες διανυκτερεύσεις είναι τέσσερεις, ενώ το Σάββατο θα είναι ελεύθερο προγράμματος έως το βράδυ, οπότε και θα λάβει χώρα η αποχαιρετιστήρια τελετή και η απονομή των επάθλων.
       Μόνο παλαιά αυτοκίνητα για τα οποία έχει εκδοθεί και ισχύει Πιστοποιητικό Αναγνωρίσεως FIVA επιτρέπεται να λάβουν μέρος. Επιλεκτικώς θα γίνουν δεκτά από την Οργανωτική Επιτροπή όσα από αυτά υπάγονται στην κατηγορία παλαιότητος «G».



Πρόγραμμα
(Πατήστε για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου