Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

4th Peking to Paris 2010 - Greek section 11 & 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 4ο Peking to Paris 2010 rally θα εκκινήσει στις 10/9 από το Πεκίνο και αφού θα διέλθει από τις χώρες Μογγολία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Ιράν, Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία θα τερματίσει στις 16/10 στο Παρίσι.
Η διοργανώτρια λέσχη της Αγγλίας Endurance Rally Association (E.R.A.) σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) το οποίο και κατέγραψε την διαδρομή του αγώνα που θα διέλθει από την Ελλάδα στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2010 αποφάσισαν να δεχθούν περιορισμένες συμμετοχές για το Ελληνικό τμήμα που θα διέλθει το ράλι, από τους Κήπους του Έβρου μέχρι την Ηγουμενίτσα.
Ήδη 20 πληρώματα με τις αντίκες τους μέχρι σήμερα δήλωσαν συμμετοχή προερχόμενα από την Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία για να προστεθούν στα άλλα 107 κλασσικά αυτοκίνητα που θα διανύσουν όλη την διαδρομή καλύπτοντας 14360 χιλιόμετρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν συμμετοχές κλασσικών αυτοκινήτων κατασκευασμένα από το 1907 μέχρι το 1975.  
Την Κυριακή το απόγευμα 10 Οκτωβρίου το Αθλητικό Σωματείο M.R.O.E. θα υποδεχθεί τα πληρώματα στο ξενοδοχείο Alexander palace 5* στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα τους διανείμει τα υλικά του αγώνα και θα γίνει ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση – ενημέρωση των πληρωμάτων για την εκδήλωση.
Την Δευτέρα το πρωί 11 Οκτωβρίου τα πληρώματα με τις αντίκες τους θα κατευθυνθούν στον συνοριακό σταθμό Κήπων του Έβρου όπου θα ενωθούν με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα προερχόμενα από Τουρκία και θα συνεχίσουν την διαδρομή από επαρχιακούς δρόμους περνώντας από Βρυσούλα, Μοναστηράκι, Λουτρός, Νίψα, Βρασνά, Σταυρό, Ολυμπιάδα, Αρναία, Ταξιάρχη, Πολύγυρο για να τερματίσουν την ημέρα στην Θεσσαλονίκη στον νεόδμητο ξενοδοχείο Χανδρή The Met hotel 5* όπου θα δειπνήσουν και θα διανυκτερεύσουν.
Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Κατερίνη και από εκεί προς Ελασσόνα, Βρία, Πολύφυτο, Δασκίο, Βελβεντό, Λιβαδερό, Άκρη, Λουτρό, Δεσκάτι, Σκεπάλι και θα ανασυγκροτηθούν στα Μετέωρα στο Καστράκι. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τα Ιωάννινα και στο Epirus Palace hotel 5* όπου θα γίνει το Gala με την απονομή  των επάθλων στους νικητές και θα διανυκτερεύσουν.

Γιώργος Ποντικογιάννης
Πρόεδρος Δ.Σ.
6945903420


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


http://www.mroe.org/archives/P2P_Participants_gr.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου