Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

TO IΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΕ-ΕΠΑ

Αν πληκτρολογήσετε στο google την ηλεκτρονική διεύθυνση historic.rallyofgreece.gr όπως είναι το όνομα του Διεθνούς αγώνα FIA Ιστορικων Ράλλυ που διοργανώνει η ΟΜΑΕ, θα βγουν αποτελέσματα CLASSIC RALLY OF GREECE (!), του αγώνα δηλαδή που συνδιοργανώνουν εδώ και έξη χρόνια η ΦΙΛΠΑ και ο Σ.Ι.Σ.Α., και που το όνομα "έκλεψαν" χωρίς μεγάλο ηθικό πρόβλημα ή πολλή σκέψη, τα όποια "στελέχη" (εκτός διοίκησης) οραματίζονται Πρωτάθλημα Regularity της ΟΜΑΕ. Εδώ να θυμίσω, ότι πριν δύο χρόνια σχεδόν, ακόμα και ο ίδιος ο (νυν) Πρόεδρος της ΟΜΑΕ έμεινε έκπληκτος και δήλωσε ειλικρινή άγνοια όταν πληροφορήθηκε ότι κάποιο Αθλητικό Σωματείο είχε...προκηρύξει Πρωτάθλημα Regularity OMAE (!) χωρίς να ...πάρει έγκριση και εν αγνοία της... ΟΜΑΕ! Αν θυμάστε, ήταν η χρονιά που είχαν τον Απρίλιο "προκηρυχθεί" ΤΡΙΑ "πρωταθλήματα" Regularity, ένα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ (που έγινε κανονικά), ένα της ΕΛΠΑ (που το "καθάρισε" με το Ιστορικό Ακρόπολις και άλλους δύο αγώνες που όμως τους μέτρησε διπλούς, σύνολο...έξη!) και "το Αγνώστου Πατρός και Τύχης" που φυσικά δεν έγινε, γιατί ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του Σωματείου και της παρέας του. Φυσικά, αν βάλεις κάτι βαθιά μεσ' το μυαλό σου, και απέναντι έχεις απλούς κανονικούς ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για αρχηγίες αλλά και μερικά στελέχη της κάποτε κραταιάς ΕΛΠΑ που ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (και όχι για το καλό της υπερχρεωμένης Λέσχης) "κάνουν παιχνίδι" με τα περιουσιακά της στοιχεία, (όπως το όνομα του Ακρόπολις, τις Ιστορικές πινακίδες, τις αγωνιστικές πινακίδες, αυτά, γιατί τις Homologation τις πήρε η ΟΜΑΕ), τοτε "ανακατεύεις" συνεχώς τα χαρτιά, "χώνεσαι", "τσακώνεσαι", βρίζεις και κατηγορείς και τελικά καταφέρνεις να...χάσεις το όνομα Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις και "να αρπάξεις" ένα τίτλο παρόμοιο με αυτόν της επίσης αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας Ιστορικών με την οποία υποτίθεται ότι έχεις άριστες σχέσεις και επιδιώκεις συνεργασία!!!

Στα του αγώνα τώρα (γιατί όσοι Ελληνες και ξένοι οδηγοί τρέξουν δεν έχουν καμμία ανάμιξη με όλα αυτά και οι προσπάθειές τους πρέπει να αναγνωρισθούν και να προβληθούν), πληκτρολογήστε στο google την διεύθυνση historic.acropolisrally.gr και θα σας ανακατευθύνει στο...Historic.rallyofgreece.gr! Δεν μπήκαν στον κόπο να φτιάξουν νέο site αλλά άλλαξαν το όνομα στο παλιό. Εντάξει, αυτά έχει η ζωη στην μνημονιακή Ελλάδα που οι κάθε μορφής αντιστασεις έχουν καταπέσει και ο καθε ένας κάνει ό,τι γουστάρει, με τους άλλους να το βρίσκουν φυσιολογικό "γιατί έχουν τα δικά τους, και που να ασχολούνται τώρα, αυτό σε πείραξε καϋμένε...".

Περισσότερες πληροφορίες, και οι πρώτες συμμετοχές, προσεχώς.

5 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΣ11 Απριλίου 2016 στις 12:43 μ.μ.

    Καλησπέρα σας Παρακαλώ διαβαστε στον Συμπληρωματικό Κανονισμό την παραγραφο ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ - ΤΙΤΛΟΣ . Παλι για ανυπαρκτα πρωταθληματα μιλουν !!!!! οι απαραδεκτοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θράσος ή το έχεις ή δεν το έχεις. Ο γνωστός "κολλητός του Προέδρου" προσπαθεί και πάλι να "κάνει Πρωτάθλημα Ιστορικών" με διοργανωτές την παρέα του και "μισθωτούς" τους φίλους του (γνωστό το ότι απο τις διοργανώσεις αγώνων βγαίνει μεροκάματο, ιδίως για τους ανέργους). Θυμηθείτε όμως ότι και στην ΕΛΠΑ υπήρχε (και υπάρχει) κάποιος τετοιος, που είχε την Υπέρτατη Γνώση και ήθελε να κάνει τον αρχηγό των Ιστορικών με αποτέλεσμα να τα κάνει όλα χάλια ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ACROPOLIS! Γιατί δεν κάνουν ένα Σωματείο οι δυό τους; Μήπως επειδή δεν θα αποφασίσουν ποτέ ποιός θα είναι ο Πρόεδρος; Αυτοί έχουν μπερδέψει τις γνώσεις (που κανείς δεν αμφισβητεί) με το πάθος για αρχηγία και διοίκηση. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι, ξέρετε. Πλησιάζει Πάσχα και ας θυμηθούμε τα λόγια του Θεανθρώπου "Αγαπάτε Αλλήλους" και " Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι". ΟΛΟΣ ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται και "τι παίζει". Και αυτό ίσως φανεί στις συμμετοχές. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, γιατί καποιοι που μιλουν με θράσος εχουν συμφέροντα (σαν οργανωτές, πρόεδροι και μέλη ΔΣ), ενώ άλλοι που έχοντας κάθε δικαίωμα σαν πολίτες σχολιάζουν ή συμμετέχουν, ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, όπως κάνουμε κι εμείς. Ποιόν θα πιστέψω;;;;!!! Στο Ζωϊκό Βασίλειο, τα βόδια και τα γαϊδούρια, έχοντας το άλλοθι του ότι είναι ζώα και δεν καταλαβαίνουν, φυσικά όχι μόνο δεν ντρέπονται, αλλά "βγαίνουν κι απο πάνω" και ρίχνουν και καμμιά κλωτσιά ή κουτουλιά, αν στριμωχτούν. Αν αυτοί οι (εξωΟΜΑΕ-ικοί) τύποι πρόκειται να αναλάβουν τις τύχες των Ιστορικών αγώνων Regularity, τότε καλή τύχη στους συμμετέχοντες, που προκειμένου να τρέξουν θα σκύψουν το κεφάλι, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και θα τους ανεχτούν. Ευτυχώς που μένουν μακριά απο τα Sporting (το πρώην Ακρόπολις είναι η μόνη εξαίρεση), γιατί στην ΟΜΑΕ δεν τους επιτρέπουν να ανακατευτούν και "να χαλάσουν" με τις μηχανορραφίες τους τους αγώνες Ραλλύ και Αναβάσεων (όπου τα Ιστορικά ευτυχώς τρέχουν μαζί με τα σύγχρονα).

      Διαγραφή
  2. Historic Acropolis Rally 2016: Start from Athens, centered in Nafplion! έγραφε στα αγγλικά το Δ.Τ.
    AYTO ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4 .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Απλώς πρέπει να γίνει σαφές ότι ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ απο την (ικανή) οργάνωση του Ναυπλίου-Αργους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ! Πως να το κάνουμε τώρα. Ούτε ότι δεν θα είναι καλός ο αγώνας λέμε, ούτε ότι δεν θα μετρήσει στο Κύπελλο Ιστορικών Ραλλύ FIA λέμε, ούτε ότι δεν θα έχει ξένες συμμετοχές λέμε. Ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αλλά ένα Ραλλύ που ονομάζεται ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αυτό άλλους δεν τους νοιάζει, κι άλλους τους νοιάζει. Λόγος δεν μας πέφτει. Εμείς ΔΕΝ θα συμμετείχαμε, εκτός "αν πηγαίναμε για το πρωτάθλημα Ραλλυ" και έπρεπε να συμμετάσχουμε υποχρεωτικά. Αντίθετα, στο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ θα τρέχαμε έστω κι αν ΔΕΝ συμμετείχαμε σε κανέναν άλλον αγώνα φέτος, ούτε Sporting ούτε Regularity (και είχαμε ετοιμάσει αυτοκίνητο για φέτος μάλιστα, πρώτη φορά -και μοναδική- στα Sporting ασφάλτου!!!). Οποιος δεν το "εννοεί" αυτό, ε, τι αλλο να πούμε.

      Διαγραφή
  3. οργάνωση του Ναυπλίου-Αργους
    ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
    Η οργάνωση Πανελλαδική!
    Ο Πρόεδρος της οργάνωσης είναι από την Κόρινθο.Θα εκπαιδευτεί αυτό το Σ/Κ στο arcadia tour στο regularity αφού προέρχεται απο το sporting.
    Ο Ιωάννης Κέπετζης από Θεσ/νικη ,sporting.
    O Iωάννης Καράμπελας από Ναύπλιο,(+ένας ακόμα), regularity.
    Οι λοιποί της ΟΜΑΕ από Αθήνα.
    Σημασία έχει ότι η χωρίς στελέχωση σε regularity ΟΜΑΕ,το έδωσε σε επιχείρηση ιστορικών αυτ/των (όπως γράψατε)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή