Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016: ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αν θέλετε να μαθετε πληροφορίες για το Iστορικό  Rally Acropolis που υποτίθεται ότι θα γινει σε μερικές εβδομάδες, παρακαλώ να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ (omae.gr ), γιατί εμείς εδώ αρνούμεθα -προς στιγμήν- να αναρτήσουμε αυτή την ελλιπή ανακοίνωση, που δεν αναφέρει ούτε οργανωτή (!) ούτε κοστολόγια-παράβολο συμμετοχής (!!), αλλά ρίχνει μερικά ωραία λόγια για την σπουδαιότητα και την ομορφιά του αγώνα "που θα γίνει στο Ναύπλιο'. Απο ποιόν;;; Η ΟΜΑΕ είναι μήπως Αθλητικό Σωματείο ώστε να μπορεί να διοργανώνει αγώνες; Οχι. Αυτό το έκανε το πάλαι ποτέ η ΕΛΠΑ, που διατηρούσε το λεγόμενο "Αγωνιστικό" (και αργότερα το έκανε Λέσχη, όταν δημιούργησε την Ομοσπονδία ΟΜΑΕ -καμμία σχέση- για να "προλάβει" την ΕΛΟΑΑΜ, της οποίας οι επικεφαλής διοικούν σήμερα το Σπορ "με τον δικό τους τρόπο" και ΟΧΙ πάντα προς όφελος των αγωνιζομένων, είναι αλήθεια).

ΑΝ (επαναλαμβάνω ΑΝ) οι πρώτες πληροφορίες για συνδιοργάνωση-σφραγίδα του Σωματείου (κι αυτό ολίγο απο "σφραγίδα" είναι) Πυθαγόρας,  με επιχείρηση διοργάνωσης events Ιστορικών αυτοκινήτων της Αργολίδας επαληθευθούν, τότε θεωρώ περίπου βέβαιον ότι πλην μερικών μόνιμων συμμετεχόντων sportsmen στα Sporting (και των ξένων πληρωμάτων, όσων μας εμπιστευθούν και έρθουν), τα πληρώματα της Regularity θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι. Δεν μπορώ να κάνω προγνώσεις και προβλέψεις, αλλά όπως λένε οι σοφοί (συμφωνώντας με τον λαό) ο πραγματικά έξυπνος αντιλαμβάνεται εγκαίρως το λάθος του και το διορθώνει, έστω και την τελευταία στιγμή. Αρα, και επειδή ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί οργανωτής αλλά μόνο η ημερομηνία για τα τέλη Μαϊου, περιμένουμε.
Αυτό που έχει ανακοινωθεί βέβαια, δείχνει ότι κάποιοι εκεί στην ΟΜΑΕ (ή ίσως "οι εκλεκτοί" του Προέδρου που αποφασίζουν) ζουν σε παράλληλο σύμπαν, έχοντας προσδιορίσει την απόσταση του αγώνα Sporting στα...930 χιλιόμετρα (και της Regularity πάνω απο 1000)! Νομίζουν ότι ο τσακισμένος απο τηνν οικονομική κρίση και φορολογική επίθεση χομπίστας, έχει χρήμα και χρόνο άφθονο να διαθέσει για το χόμπυ του!!! Εκτός κι αν εκεί στην όμορφη και εύφορη Αργολίδα και στο πανέμορφο και τουριστικό Ναύπλιο, μετρούν το χρήμα αλλιώς και η κρίση δεν τους έχει αγγίξει. Μπορεί κι' αυτό. Πάντως, έχει και λίγο πλάκα, το ότι η ίδια Αρχή (ΟΜΑΕ) που ξοδεύει τα χρήματα απο τα παράβολα των οδηγών χωρίς λύπη για να διοργανώσει το "σύγχρονο" Αcropolis-ERC με....4 Ειδικές Διαδρομές τo 2015 (!!!), πιστεύει φέτος ότι οι "Ιστορικoί" είναι τίποτα χαζοπλούσιοι και τους ράβει ένα αγώνα -κοστουμάκι Hugo Boss! Σιγά-σιγά θα το κάνει ..."Argolidian Safari" το Ιστορικό! Ακου 1000 χιλιόμετρα!!!
Ας είναι. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, και μην ξεχνάτε ότι τα "ΑΝ" δεν βγαίνουν πάντα αληθινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου