Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΕ, ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΗΣ ΕΛΠΑ

΄Οπως ακριβώς είχαμε προβλέψει στο προηγούμενο σημείωμά μας, παρά τους λεονταρισμούς αμφοτέρων (γύρω απο τις "κόκκινες " πινακίδες, δηλαδή το ετήσιο έσοδο των 20.000 περίπου Ευρώ που αυτές αποφέρουν), η απονομή έγινε σε μια ωραία ατμόσφαιρα, με τα στελέχη της ΕΛΠΑ να περιδιαβαίνουν χαρούμενα στην αίθουσα, τον Αντιπρόεδρο της ΕΛΠΑ να μοιράζει φυλλάδια του επερχόμενου Ιστορικού Ακρόπολις και τον τέως Πρόεδρο (πάντα της ΕΛΠΑ) κ. Β. Δεσποτόπουλο να κάνει την απονομή του Πρωταθλήματος Regularity 2013, που ως γνωστόν προκήρυξε και "συν- διοργάνωσε" η ΕΛΠΑ και ουχί η ΟΜΑΕ. Τώρα το τι Πρωτάθλημα ήταν αυτό αλλά ιδίως το sporting με μόνο τρείς αγώνες -λόγω ανωτέρας- που ουσιαστικά ήταν οι...εξής δύο γιατί το Ακρόπολις μέτρησε διπλό, μόνο οι διοργανωτές και οι "βαθμολογητές" ξέρουν.
 Φυσικά, η αρμονική συνύπαρξη ΟΜΑΕ και ΕΛΠΑ είναι σήμερα αναγκαία συνθήκη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, μια και το ισχύον νομικό πλαίσιο (K.O.K.) αλλά και η FIA, επιτρέπουν στην ΕΛΠΑ όχι μόνο να συνεχίσει να υπάρχει αγωνιστικά, αλλά να έχει και καθοριστικό ρόλο σε γεγονότα όπως π.χ. οι διεθνείς αγώνες αλλά και οι αδειοδοτήσεις των Ελληνικών. Ας βρούν λοιπόν ένα πιο διακριτικό τρόπο συνεργασίας και ας αφήσουν τις "άσφαιρες βολές-επιστολές" εκατέρωθεν, γιατί εικόνες σαν την σημερινή δείχνουν ποιά είναι η πραγματικότητα. Και η δική μας άποψη βεβαίως είναι ότι όλοι έχουν να προσφέρουν στο Σπορ, εφ' όσον δεν προσπαθούν να το μονοπωλήσουν (όποιοι κι αν είναι - όπως κι αν λέγονται, και επ' αυτού θα επανέλθουμε σε επόμενο σημείωμα).
 Τέλος, για να μην αδικήσουμε την ΟΜΑΕ, πρέπει να πούμε ότι διοργάνωσε μια θαυμάσια απονομή, με ένα μετρημένο και ουσιαστικό χαιρετισμό του Προέδρου και καλή ροή, αφήνοντας ικανοποιημένους τους  πολυάριθμους παρευρισκομένους.

1 σχόλιο: