Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

   
 Το blog του Auto CLASSIC πηγαίνει διακοπές, κι αυτό σημαίνει ότι οι νέες αναρτήσεις θα αραιώσουν-αλλά η ενημέρωση θα συνεχίζεται, εφ' όσον φυσικά οι υπεύθυνοι των κλασσικών Λεσχών ΚΑΙ των ομοσπονδιών μας κάνουν την τιμή να μας θυμούνται πιό τακτικά.
 Επι τoυ θέματος αυτού, πρέπει να παρατηρήσουμε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Λεσχών Στερεάς και Πελοποννήσου, ανεβάζουν τις ανακοινώσεις τους στο H-R και όποιος τις είδε καλώς, όσο για τους υπόλοιπους, έ, ας τις έβλεπαν! Και προσπαθούμε εμείς εδώ σ' αυτό το ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ blog (που περιλαμβάνει σχολιασμό, απόψεις και πρωτότυπα κείμενα και δεν αναδημοσιεύει απλώς) να αλιεύσουμε απο εδώ και από εκεί νέα για αγώνες, εκδηλώσεις και αποτελέσματα, ενω θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να μας τα στέλνουν με e-mail. Τόσο δύσκολο είναι πιά, ή υπάρχει άλλος λόγος? Όσο για τις κλασσικές Λέσχες της Β. Ελλάδος, τα διάφορα clubs, τις Λέσχες -κυρίως- της ΕΟΟΕ (που κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντήσει-λογοδοτήσει για την αλόγιστη χορήγηση πινακίδων και την κακή χρήση που τόσο συχνά παρατηρείται, κυρίως απο τις δικές της, με την ημιδιαλυμένη ΕΛΠΑ να ακολουθεί και την ΕΟ ΦΙΛΠΑ ουραγό - αυτή τουλάχιστον κάνει κάποιες ενέργειες) αλλά και τα Μουσεία Αυτοκινήτου, έχουν βρεί φαίνεται κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό -ή δεν θέλουν κοινό- και ποτέ δεν μας έχουν ενημερώσει γαι το οτιδήποτε, λες και δεν υπάρχουμε.
 Σε δύσκολες εποχές, προσφέρουμε δωρεάν και πληθωρική ενημέρωση και προβολή, και εισπράττουμε αδιαφορία (εκτός απο πέντε όλες κι όλες Λέσχες που όντως μας ενημερώνουν). Τι γίνεται λοιπόν? Τίποτα. Όπως ακριβώς το ακούτε. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
 Καλές διακοπές, σε όσους-και για όσο-θα πάτε, κι εμείς θα είμαστε εδώ ετοιμάζοντας τα περιοδικά που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο. Με τα πολιτικά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς αφού είμαστε σε αυτόματο πιλότο εξολόθρευσης της μικρομεσαίας επιχείρησης και μετατροπής της χώρας σε "Ευρωπαϊκή Ινδία" (χωρίς την ανάπτυξη-μόνο με το φτηνό εργατικό/υπαλληλικό δυναμικό που θα κάνει εφικτό το "made in EU"), οπότε αν θέλετε ενημέρωση αλλά και συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν τα κλασσικά αυτοκίνητα, τον κόσμο τους, την αγορά τους, τα συνεργεία που τα φροντίζουν άλλοτε καλά και άλλοτε όχι, κτλ., ιδού: Στείλτε e-mail στο papandreou@live.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου