Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ AUTO CLASSIC No 7! ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΥΣΤΉΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!




  Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες του Auto CLASSIC, είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε εκτός από την υποστήριξή σας σαν αναγνώστες (δηλαδή να αγοράσετε το νέο τεύχος του Auto CLASSIC από τα περίπτερα Αθήνας-Πειραιά), και την βοήθειά σας στο να γίνει γνωστό ότι κυκλοφόρησε το νέο τεύχος.
  Επειδή είμαστε «εκδότες και δημοσιογράφοι παλαιάς κοπής» (δηλαδή, πρώτον δεν μας αρκεί ο ηλεκτρονικός Τύπος και θέλουμε και το έντυπο περιοδικό στα χέρια μας, και δεύτερον, ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ την αυτοδιαφήμιση καθώς και τις κάθε τύπου «αρπαχτές» από τους φίλους-αναγνώστες, που θέλουμε μόνο να ενημερώνουμε και να ψυχαγωγούμε), δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος στο παιχνίδι της «αυτοδιαφήμισης» σε sites και fora, που –δυστυχώς- κάποιοι διαχειριστές επιτρέπουν, έχοντας μεταβάλλει το forum του χομπίστα σε παζάρι του επαγγελματία! Καλώς; Κακώς; Άλλοι κρίνουν. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι εμείς αυτά δεν τα κάνουμε, κι έτσι η μόνη μας «διαφήμιση» είναι το δικό μας blog, και ΕΣΕΙΣ, που (αν θέλετε) θα κάνετε γνωστή την κυκλοφορία του νέου τεύχους στους φίλους του κλασσικού αυτοκινήτου που θα ήθελαν να το αγοράσουν αλλά δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του.
  Να τονίσουμε, τέλος, ότι το Auto CLASSIC είναι ένα περιοδικό που πωλείται αντί 5 Ευρώ στα περίπτερα, και ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα θέλαμε να εκτιμηθεί ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ (για να μην μας μπερδέψει ποτέ κανείς με τους επιτήδειους, που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν στον κάθε χώρο, ενίοτε με την ανοχή του).


AUTO CLASSIC Νο 7 ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου