Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

19ος ΓΥΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Ι.Σ.Α ΜΕ 70 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Το Σάββατο 10/3, έγινε ο 19ος Γύρος Αττικής του Σ.Ι.Σ.Α. (μιάς Λέσχης της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ), με όχι λιγότερες από 70 συμμετοχές!  Ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικά σημαντικός, αν σκεφτεί κανείς ότι η δημοφιλέστατη ανάβαση Ριτσώνας είχε τελικά μόνο 72 εκκινήσαντες και ότι ήδη αναβλήθηκαν λόγω ελλείψεως συμμετοχών δύο Ράλλυ Σπρίντ, της ΑΟΛΑΠ και του ΑΟΘ (το τελευταίο είχε μόλις 14 συμμετοχές, παρά την ισχύ και την παράδοση αλλά και τις άρτιες διοργανώσεις του Ομίλου της Θεσσαλονίκης). 
  Το ότι ματαιώνονται/αναβάλλονται οι οικονομικοί αγώνες Ράλλυ Σπριντ των Λεσχών της ΟΜΑΕ λόγω ελάχιστων συμμετοχών, ενώ την ίδια μέρα η Λέσχη Σ.Ι.Σ.Α. της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ διοργανώνει Regularity Ράλλυ με 70 συμμετοχές, είναι κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να οφείλεται αποκλειστικά στο χαμηλό κόστος της Regularity, αλλά στην πραγματικότητα μετράει πολύ για τους συμμετέχοντες η όλη ατμόσφαιρα και ο χαρακτήρας της κάθε αγωνιστικής εκδήλωσης, από την Λέσχη, την διαδρομή, τον θεσμό, την περιοχή κτλ. Και αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί  για μία "διοργανώτρια Αρχή" να προκηρύσσει Πρωταθλήματα και να μοιράζει αγώνες, γιατί οι συμμετέχοντες δεν θα την τιμήσουν εάν δεν βρίσκουν την γενικότερη παρουσία της εναρμονισμένη με το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής. Όσοι λοιπόν ευελπιστούν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μπορέσουν να "πάρουν κομμάτι" της μεγάλης και υγιούς κοινότητας της Regularity από τις Λέσχες-μέλη της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, πλανώνται πλάνη οικτρά: Δεν αξιολογούνται τα πάντα με το ύψος του παραβόλου συμμετοχής.


  Ο Γύρος Αττικής ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και με σύμμαχο τον καλό καιρό του Σαββάτου (γιατί την Κυριακή επέστρεψε ο χειμώνας!), αφήνοντας όλους τους συμμετέχοντες ικανοποιημένους, όχι μόνο από το αγωνιστικό μέρος αλλά και για την τελετή απονομής με το γεύμα που ακολούθησε. Όσο για τα αποτελέσματα, και ειδικότερα τον νικητή του αγώνα, έχουμε να πούμε ότι μακάρι να δείξει την ίδια ευστοχία, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα και στο εθνικό έργο που επιτελεί αυτόν τον καιρό!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Για την Γενική κατάταξη του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ.
Για την Κατάταξη ανά Κατηγορίες, πατήστε ΕΔΩ.
Για τα αποτελέσματα Ειδικών Διαδρομών και Σ.Ε.Χ., πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου