Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ: ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ"

  Με πραγματική θλίψη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τον εξευτελισμό και την προδοσία του Έθνους, από τους πολιτικούς υπεύθυνους της κακής διαχείρισης των προηγούμενων δεκαετιών, που δεν διστάζουν να αγνοήσουν το Σύνταγμα προκειμένου να εφαρμόσουν τις "συνταγές σωτηρίας" που επιβάλλει α) η διεθνής τοκογλυφία και β) οι σχεδιασμοί, οι επιθυμίες και τα απωθημένα των "ισχυρών της Δύσης", που βεβαίως επέλεξαν να καταστρέψουν και να καθυποτάξουν πρώτες τις χώρες που ζηλεύουν επειδή τους δίδαξαν πολιτισμό: Την Ελλάδα και την Ιταλία.
   Ναι, με θλίψη... Γιατί μόνο θλίψη μπορεί να φέρει η αποδοχή πρωτοφανών καταστάσεων, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τον κουρασμένο και ταπεινωμένο μέσο Έλληνα πολίτη:
  1) "Ο Διευθυντής της Ελλάδος" Ράϊχενμπαχ, βγάζει λόγους και δίνει διαλέξεις για τα χρέη και τους τρόπους είσπραξης, λες και δεν μπορούν οι Έλληνες να ασχοληθούν με τα του οίκου τους. Δηλαδή, είναι πραγματικά ταπεινωτικό το να έχουμε Γερμανό διοικητή στην Ελλάδα (με την όποια συγκάλυψη), την στιγμή που το Ελληνικό οικονομικό επιτελείο απέδειξε ότι μπορεί μιά χαρά να συναγωνιστεί τους Γερμανούς σε σκληρότητα, κτηνωδία και κυνισμό (εξαθλιώνοντας κυριολεκτικά τους οικονομικά ασθενέστερους).
  2) Η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας, και βέβαια η αφασική στάση του, δεν αξίζει στον λαό μας.
  3) Η παρουσία και συμμετοχή ακροδεξιού κόμματος και υπουργών στην Ελληνική κυβέρνηση, μοναδική στην Ευρώπη του 2011, είναι όνειδος για τον πολιτισμό μας, όπως όνειδος είναι και η στάση και πρακτική του -μέχρι πρότινος- κυβερνώντος κόμματος: Ένα "σοσιαλιστικό" κόμμα συγκυβερνά με ακροδεξιούς. Ντροπή σ' αυτούς, ντροπή και σε όλους εμάς που το ανεχόμαστε.
  4) Ποιός είναι ο ψυχρός τραπεζίτης που τολμάει να απευθύνει διαγγέλματα και προγραμματικές δηλώσεις στους εκλεγμένους βουλευτές, και κατ' επέκταση στον Ελληνικό λαό, από το βήμα της Βουλής; Ποιός τον ψήφισε για πρωθυπουργό; Ποιός έδωσε δικαίωμα στους αρχηγούς των κομμάτων να διορίζουν όποιον θέλουν -ή όποιον τους επιβάλλουν- στην θέση του πρωθυπουργού, ώστε να εισπράξει αυτός την μήνιν του κόσμου, πριν επιστρέψει στην Αμερική από όπου τον έφεραν; Μήπως μας περνούν για ηλιθίους; Πικρή απάντηση θα πάρουν στις εκλογές του Φεβρουαρίου, εάν βέβαια η "Γερμανοτραπεζική" αυτή κυβέρνηση αντέξει μέχρι τότε.
  5) Πολλά είπε ο τραπεζίτης που τον προωθεί η Ευρώπη των ισχυρών και τον στηρίζουν οι Έλληνες αρχηγοί των αδυνάτων. Αυτό που δεν είπε, και προφανώς δεν έχει υπολογίσει στην σωστή του διάσταση ούτε αυτός ούτε οι λοιποί κρατικοδίαιτοι, είναι η κοινωνική έκρηξη. Και η κοινωνική έκρηξη θα επέλθει με μαθηματική ακρίβεια ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, όταν αρχίσουν να γενικεύονται οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω αδυναμίας πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων, που με εντελώς παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο επέβαλλαν εκβιαστικά μέσω της ΔΕΗ. Το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτροδότησης και της ύδρευσης, χρησιμοποιείται από τους θλιβερούς μας κυβερνήτες για είσπραξη φόρων που δεν υπάρχουν, που δεν χρωστάμε και που δεν έχουμε να πληρώσουμε. Και είναι όντως παράξενο όσο και τραγικό, το ότι τόσοι και τόσοι σοφοί, καθηγητές, υπουργοί, παρατρεχάμενοι, γραμματείς και νομομαθείς δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν, κι ακόμα δεν έχουν καταλάβει, ότι το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ είναι η θρυαλλίδα που θα τινάξει στον αέρα ολόκληρη την χώρα μαζί με τον δοτό πρωθυπουργό, το κωμικό υπουργικό συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή προοπτική, φέρνοντάς μας πολλά χρόνια πίσω, εκτός ΟΝΕ και εντός δραχμής. Δυστυχώς, ο εμπνευστής αυτού του εισπρακτικού μέτρου πρόδωσε και την ιδιότητα του υπουργού Οικονομικών (μιά και δεν έχει σχετικές γνώσεις) και αυτή του Συνταγματολόγου (διότι ένας καθηγητής δεν θα επέβαλλε ποτέ ένα τέτοιο αντισυνταγματικό μέτρο). Ναι, κανείς τους δεν έχει καταλάβει ότι το ειδικό τέλος ακινήτων θα κάνει τέτοια ζημιά, που θα εύχονταν να είχαν εφεύρει/επιβάλλει κάποιο άλλο μέτρο για να συγκεντρώσουν τα προγραμματισμένα έσοδα.
  6) Τέλος, αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμα θα δέχεται ο Ελληνικός λαός και η όμορφη χώρα μας εξευτελισμούς, ύβρεις και κατηγορίες από τον κάθε μεγάλο ή μικρό Ευρωπαίο μαλάκα, είτε αυτός είναι Φινλανδός επίτροπος, είτε Λουξεμβούργιος τραπεζίτης, είτε Ισπανός παρλαδόρος, είτε Πορτογάλος διευθυντής, είτε Γερμανός πολιτικός, είτε Γάλλος κόκορας. Μπορεί ο απερίγραπτος Ελληνοαμερικανός πρωθυπουργός να ξεκίνησε το παιχνίδι βρίζοντας και κατηγορώντας τη χώρα και το λαό μας το 2009-10, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται για πάντα και είναι καιρός οι Έλληνες πολιτικοί να πάρουν την μεγάλη απόφαση και να πουν στους ξένους: Ή σταματάτε το παιχνίδι με τους εκβιασμούς, τις ύβρεις, τα διευθυντήρια, τις τρόϊκες και τις απειλές, ή η Ελλάδα κλείνει αύριο τα οικονομικά της σύνορα, και βοηθώντας ο ένας τον άλλον θα προσπαθήσουμε, βασισμένοι στο εθνικό μας φρόνημα, να τα βγάλουμε πέρα, όπως το κάναμε πολλές φορές στην Ιστορία μας. Γιατί, αγαπητοί φίλοι, ούτως ή άλλως τα διάφορα σχέδια περί μείωσης του χρέους στο 120% του Α.Ε.Π. το 2020 και αποπληρωμή σε έναν... αιώνα (!), είναι κουβέντες και σχέδια μη πραγματοποιήσιμα, που απλώς θα ξεπουλήσουν και θα υποδουλώσουν την Ελλάδα σε μιά διεθνή οικονομική ολιγαρχία (στην οποία ανήκουν και μερικοί Έλληνες, χωρίς αυτό να έχει ιδιαίτερη σημασία), οδηγώντας μας σε έναν δρόμο υποταγής και "δουλείας" χωρίς επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου