Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ-ΠΙΤΙΤΣΑ, 12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  Μπορεί το νούμερο "85" να ακούγεται εξωπραγματικό στις μέρες μας, αλλά τόσες είναι οι συμμετοχές της Πρωταθληματικής Ανάβασης "Πλατάνι" που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην όμορφη και ανοιχτή διαδρομή λίγο έξω από το Ρίο Πατρών. Βέβαια, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν εξεπλάγησαν: Πρόκειται για την τελευταία ανάβαση της χρονιάς (η προηγούμενη, η Αγία Άννα, ματαιώθηκε) και θα συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον στις "αμέτρητες" κατηγορίες και κλάσεις. Και εκτός αυτού, ας μην ξεχνάμε ότι η πολύ δυνατή αγωνιστικά Πελοπόννησος τιμά πάντα με τις (τοπικές) συμμετοχές της την δική της ανάβαση. 
  Στην κατηγορία των Ιστορικών υπάρχουν 11 συμμετοχές, με επικεφαλής τον Α. Καροτσιέρη (ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία όλων των τίτλων) και σημαντικό γεγονός την εμφάνιση του Πρωταθλητή 2010 Γ. Κατσαρού με Ford Escort, ενώ στην ίδια κατηγορία θα τρέξει και ο Γ. Κάκαλης, και αυτός με Ford. Συμμετέχουν επίσης οι Dobermann, Β. Γόντικας και Β. Γεωργούλας (όλοι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον), ενώ μία από τις σπάνιες -πλέον- εμφανίσεις του σε αγώνες "ταχύτητος" κάνει ο rallyman Λ. Παπάζογλου. Σημαντική και η συμμετοχή του gentleman pilot Γ. Λάγγα με την όμορφη Alfetta του, ενώ "τα μικρά κυβικά" φιλοξενούν τρία όμορφα και ιστορικά (με όλη τη σημασία της λέξης!) αυτοκίνητα: Το NSU ΤΤ του Γ. Μάγγελ, το Simca Rallye 2 του Κ. Καπουρελάκου και το Mini Cooper του Π. Παπαδόπουλου.
  Για τους φίλους θεατές που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σημειώνουμε ότι ο καιρός προβλέπεται καλός, ενώ η διαδρομή θα κλείσει στις 10.00 το Σάββατο και στις 7.30 την Κυριακή, οπότε οι θεατές θα μεταφέρονται στα σημεία της διαδρομής με λεωφορεία (η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00).
  Περισσότερες πληροφορίες στο www.aop.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου