Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

32ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ, 19/11/2011

   Αύριο Τετάρτη 9/11 λήγουν οι συμμετοχές για το 32ο Ράλλυ Παλλάδιο, οι οποίες αν κρίνουμε από τα προηγούμενα χρόνια αναμένονται υπερβολικά πολλές για την εποχή. Η Start Line έχει λάβει τα μέτρα της για το ενδεχόμενο των υπερ-εκατόν συμμετοχών, έτσι ώστε ο αγώνας που ως γνωστόν περιλαμβάνει τις Ε.Δ. Άγιος Ιωάννης, Ψάθα, Πάνακτος, και Μελετάκι (επί δύο φορές) να κυλήσει απρόσκοπτα και εντός των ωραρίων. Γι' αυτόν τον λόγο, η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 19/11 στις 8.00 το πρωί στο λιμάνι Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο), όπου θα γίνει και ο τερματισμός στις 14.49 (για το πρώτο αυτοκίνητο).
  Τα Ιστορικά αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό παρόν σ' αυτόν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, όπου θα κριθεί και το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών. Θυμίζουμε ότι μετά το Sprint της Πτολεμαϊδας, στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος βρίσκεται ο Κ. Πίτσος με 69 β. και ακολουθούν οι Α. Καροτσιέρης (63 β.) και Σ. Γιαμαλάκης (59 β.), οι οποίοι έχουν πιθανότητες για τον τίτλο, ενώ η ίδια ακριβώς βαθμολογία υπάρχει και στο Πρωτάθλημα Συνοδηγών με τους Σ. Καραπαπάζη, Π. Κατάρα και Ν. Σάμιο. Στα Κύπελλα Κατηγορίας 2 (οδηγών και συνοδηγών) ο τίτλος έχει πάει μαθηματικά στους Α. Καροτσιέρη-Π. Κατάρα. Στο Κύπελλο Κατ. 3,  οι Σ. Γιαμαλάκης-Ν. Σάμιος έχουν 72 β. έναντι 69 των Πίτσου-Καραπαπάζη, άρα όλα είναι ανοιχτά. Και βέβαια, το Κύπελλο Κατ. 1 έχει ήδη κατακτήσει ο Χ. Δάρας και ο συνοδηγός του Θ. Καραμουσάλης με 78 β. Τέλος, για το Έπαθλο Κλάσεων έως 1.600 θα γίνει μάχη μεταξύ Χωριανόπουλου-Φωτεινόπουλου και Καλύβα-Ψαρράκου που έχουν 64 και 57 β. αντίστοιχα, ενώ το Έπαθλο Κλάσεων άνω των 1.600 είναι ανοιχτό για τους Καροτσιέρη και Πίτσο (ισοβαθμούν στους 65 β.) αλλά και Γιαμαλάκη (60 β.). 
  Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλ.: 210 9812341, Κιν.: 6973. 030125, www.startline.gr.
  Για τα ωράρια του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ.


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για μία ακόμα φορά υπογραμμίζουμε ότι σε όλες τις γλώσσες και γραφές του κόσμου, η λέξη "Παλλάδιο" και όλα τα παράγωγά της ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ "Λ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου