Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΦΙΛΠΑ: 8o CONCOURS D' ELEGANCE

Μην χάσετε το Concours d' Elegance της ΦΙΛΠΑ, στη Μαρίνα Ζέας την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011.
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.ΦΙΛΠΑ: 8ο CONCOURS D' ELEGANCE 2011

  Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει με την υποστήριξη της Μαρίνα Ζέα Α.Ε. και Pisina Café για όγδοη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «ΦΙΛΠΑ – 8ο Concours d’Elegance 2011» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας» Η εκδήλωση αυτή συμπεριλαμβάνεται στο ετήσιο ημερολόγιο εκδηλώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου “FIVA” ως B 013/2011 event.
  Δεκάδες επιλεγμένα παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Μαρίνα Ζέα από τις 9:00 μέχρι και τις 16:00 όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει ένα πλήθος ιστορικών οχημάτων ηλικίας μέχρι και 85 ετών.
Τα οχήματα θα βραβευθούν από την επιτροπή κριτών ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης, την ποιότητα τόσο της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά καθώς και των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του. Η επιτροπή κριτών που θα απονείμει τα βραβεία αυτά θα αποτελείται από εξειδικευμένους κριτές - μέλη της ΦΙΛΠΑ.
  Με την υποστήριξη της Μαρίνα Ζέα Α.Ε. και Pisina Cafe δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της αυτοκίνησης στο πλαίσιο αυτής της καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής εκδήλωσης, όπου θα εκτεθούν και διαγωνιστούν ιδιαιτέρα και σπάνια παλαιά οχήματα και μοτοσυκλέτες.
  Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου