Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

2o ITALIAN CLASSIC RALLY: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  To Lancia Club Hellas σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς και Μαραθώνος διοργάνωσε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 τον αγώνα '' 2ο Italian Classic Rally ''.
  Με αφετηρία την πλατεία που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ολυμπιονικών στην Πολιτεία συγκεντρώθηκαν εικοσιέξι οχήματα εκ των οποίων δύο ήταν εκθέματα ,ενώ εικοτέσσερα με το πέρας του Τεχνικού Ελέγχου , όπως ορίζει ο κανονισμός της FIVA, εκκίνησαν ώρα 10:40 με προορισμό τον Σχοινιά Μαραθώνος.
  Την εκκίνηση έδωσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής η κα ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ Αντιδήμαρχος ΚΗΦΙΣΙΑΣ, εκφράζοντας θαυμασμό τόσο για τα ιστορικά οχήματα όσο και για την διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων.
  Στην εκκίνηση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της ΦΙΛΠΑ ο κύριος Γιώργος Σουρής ,ενώ ήταν παρών ο πρόδερος της Όρκα κος Σίμος Δελαγραμμάτης.Ευχαριστούμε ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ την Ε.Λ.Κ.Α που συμμετείχε στον αγώνα,με τον πρόεδρο κο Παπαστάθη Ξενοφώτα και τον αντιπρόεδρο κο Δαριώτη Αναστάσιο.
  Κατά την διάρκεια του αγώνα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας.
  Νικητές Γενικής Κατάταξης αναδείχθηκαν οι:
1) ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΗΣ ΣΙΜΟΣ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / BMW 318 του 1979 με 14 β.π.
2) ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣ / MERCEDES BENZ 230 SL του 1965 με 15 β.π.
3) ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ - ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / LANCIA BETA COUPE του 1979 με 87 β.π.
  Η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ταβέρνας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
  Το «2ο Italian Classic» ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη και φιλοξενία των Δημοτικών αυτοδιοικήσεων Κηφισιάς – Μαραθώνος. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το ιστολόγιο AutoClassic ,ως χορηγούς επικοινώνίας για την κάλυψη της εδηλώσεως,τον χορηγό μας τη Wurth ,καθώς και όλες τις Αστυνομικές διευθύνσεις των περιοχών που επισκεφθήκαμε για την βοήθεια τους.
  Χορηγός επικοινωνίας: «Ιστολόγιο Auto Classic»
  Ευχαριστούμε θερμά τον ετήσιο χορηγό του Lancia Club Hellas: Tον ειδικό της τεχνικής συναρμολόγησης WURTH,το Δήμο Κηφισιάς και την Ελληνική Αστυνομία η οποία απέκλεισε την άνοδο προς Αγ.Μερκούριο από την πλευρά της Μαλακάσας κατατην ώρα διεξαγωγής των δύο ειδικών δοκιμασιών για την πολύτιμη συνεργασία τους για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεως.
  Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε στο site της Λέσχης www.lanciaclubhellas.gr.

  Ραντεβού λοιπόν, στις επόμενες εκδηλώσεις του Lancia Club Healls, ειδικότερα στην Φθινοπωρινή εκδρομή του Lancia Club Hellas στις 20 Νοεμβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου