Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

AC3: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, 26-27/2


Ο Ac3 συμμετέχει στις εκδηλώσεις Καρναβαλιού του Δήμου Άργους Μυκηνών, διοργανώνοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για ιστορικά αυτοκίνητα, το Αποκριάτικο Κυνήγι Θησαυρού το Σάββατο και την Κυριακή 26 και 27 Φεβρουαρίου.
Το τετράωρο Κυνήγι Θησαυρού είναι ένα «παιχνίδι» που στόχο έχει την εύρεση ζητούμενων, σημείων και αντικειμένων με την βοήθεια ερωτήσεων σχημάτων και ενδείξεων...

Με εκκίνηση από την πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Άργος, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου στις 17:00, τα πληρώματα με τα ιστορικά τους αυτοκίνητα καλούνται την πρώτη ημέρα και μέσα σε δυο ώρες να καλύψουν την διαδρομή των 50 χιλιομέτρων και να επιστρέψουν με συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια τους. Στον τερματισμό τους περιμένει γεύμα, ζωντανή μουσική από την χορωδία τροβαδούρων του μαέστρου κ. Διαμαντή και αποκριάτικο Party στο Gran Café Kandinski, στο Άργος.
Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου το κυνήγι θησαυρού συνεχίζεται με την εύρεση αντικειμένων. Εκκίνηση στις 11:00 με δυο ακόμη διασκεδαστικές ώρες και τερματισμός στο παραδοσιακό Μαλανδρένι. Εκεί με θέα τον Αργολικό κάμπο, τα πληρώματα θα απολαύσουν από κοντά τα παραδοσιακά τοπικά αποκριάτικα έθιμα σε μια εκδήλωση που έχει επιμεληθεί ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαλανδρενίου.
Αποκριάτικη ενδυμασία προαιρετική, κέφι υποχρεωτικό!
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30,00 € ανά πλήρωμα και περιλαμβάνει Υλικά Αγώνα, Αναμνηστικά, Γεύμα Απονομής, δείπνο Σαββάτου και συμμετοχή στις εκδηλώσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αποκριάτικο Κυνήγι Θησαυρού και την εκδήλωση απευθυνθείτε στην διοργανώτρια Λέσχη AC3, τηλ. 2751024747 (κα. Θεοδοσία Ουλή), 6936690320 (κ. Γιάννη Καράμπελα) ,
URL : www.ac3.gr , email info@ac3.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου