Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

3o RALLY SPRINT ΜΠΡΑΛΟΥ 26-27/2: 21 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ

Πλησιάζει το rally sprint Μπράλου (αυτό το Σαββατοκύριακο), που θα ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος rally Ιστορικών αυτοκινήτων 2011. Στον αγώνα αυτόν, που για τα σύγχρονα αυτοκίνητα μετράει μόνο στο Κύπελλο ασφάλτινων sprint, ενώ για τα Ιστορικά (και) στο Πρωτάθλημά τους, δεν υπάρχουν κλάσεις, αλλά μόνο τέσσερις κατηγορίες κυβισμού (έως 1400 cc, από 1401 έως 1600 cc, από 1601 μέχρι 2000 cc και άνω των 2000 cc). Έτσι, στον πίνακα των συμμετοχών τα Ιστορικά αυτοκίνητα είναι διάσπαρτα
στις τέσσερις αυτές "κλάσεις κατηγορίας" ανάλογα με τον κυβισμό τους, ενώ πιστεύουμε ότι εφ'όσον πρόκειται για αγώνα του πρωταθλήματος Ιστορικών rally, οι οργανωτές θα έπρεπε να συντάξουν και χωριστό πίνακα των Ιστορικών συμμετοχών (ελπίζουμε να το πράξουν τουλάχιστον στα αποτελέσματα). 
Οι συνολικές συμμετοχές του αγώνα είναι 60, αν και υπάρχει περίπτωση να βρεθούν κατά τι λιγότερα αυτοκίνητα στην εκκίνηση (αυτό, γιατί οι δηλώσεις γίνονται δεκτές και τηλεφωνικώς ή με e-mail, χωρίς την υποχρεωτική κατάθεση του παραβόλου συμμετοχής). Τα Ιστορικά αυτοκίνητα είναι 21, ενώ υπάρχει και το Audi Quattro των Β. και Ι. Βελάνη, που όμως τρέχει στη κατηγορία άνω των 2000cc και εκτός βαθμολόγησης Ιστορικών, γιατί είναι μοντέλο 1984 και κατηγορία J1 (στο πρωτάθλημα Ιστορικών συμμετέχουν αυτοκίνητα κατασκευής έως 1981).
Ο καιρός προβλέπεται άσχημος, με πολλή βροχή το Σάββατο και λιγότερη την Κυριακή, αλλά ελπίζουμε σε... διάψευση! Στη συνέχεια δημοσιεύουμε τις συμμετοχές του αγώνα, όπου τα Ιστορικά αυτοκίνητα ξεχωρίζουν από τις χρονολογικές κατηγορίες που είναι οι 1,2 και 3, με το νούμερο που ακολουθεί μετά την κάθετο γραμμή να υποδηλώνει τον κυβισμό. (Η περιγραφή και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα.)


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 
(Τα Ιστορικά ανήκουν στις ΟΜ/ΚΛ 1, 2 και 3)


ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου