Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΣΥΡΘΗ)

Ποιά Ιστορικά οχήματα; Μέχρι και τα κατοικίδια έβαλε στόχο η Κυβέρνηση Όλων των Ελλήνων (και κατά προτίμηση των "Γερμανόφιλων και Αμερικανόφιλων Αριστερών", που είναι και η νέα "ράτσα πολιτικών" των ημερών μας!)

 Ενώ οι πλειστηριασμοί αφήνουν τους φτωχότερους Ελληνες χωρίς σπίτια, οι Σκοπιανοί μας τρολλάρουν, οι δανειστές μας φτωχοποιούν και μας εκβιάζουν, η Τρόϊκα συστήνει στη ΔΕΗ να κόβει άμεσα το ρεύμα των άτυχων που δεν έχουν να πληρώσουν και ο παράφρων Τούρκος (που θα έχει την τύχη του Σαντάμ και του Καντάφι, αν συνεχίσει να παίζει με τις αντοχές του καουμπόϋ, "ανήκοντας" στο ΝΑΤΟ αλλά αγοράζοντας όπλα απο τον Ρώσσο και εισβάλλοντας σε ξένη χώρα) μας απειλεί ευθέως ότι "για να μεγαλώσει την Τουρκία θα πάρει ζωές" (βάρβαροι του 21ου αιώνα...), το τσίρκο της κυβερνητικής ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ξαναχτύπησε: Αυτή τη φορά με τον ανεκδιήγητο Τσιρώνη, τον εξηντάχρονο πρώην "Ρηγά", στη συνέχεια "οικολόγο πράσινο" και τέλος βολεμένο υπασπιστή του Συριζα στο υφυπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης (κι αυτός απο τον ανασχηματισμό-σπόντα του 2016, όπως και ο δικηγόρος εξ' Αμαρύνθου του υφ. Μεταφορών που έχει κλειδώσει τα Ιστορικά εδώ και μισό χρόνο!).

 Ενώ λοιπόν ο κόσμος χάνεται, και αυτοί οι απερίγραπτοι (και πλέον, "επικίνδυνοι" για τον Ελληνικό λαό, το έχουμε ξαναπεί, λόγω καταστρατήγησης κάθε δημοκρατικής έννοιας και διαδικασίας προκειμένου να εφαρμόζουν πιστά τις εντολές των δανειστών Γερμανών με αντάλλαγμα την παραμονή στην εξουσία)  βρίσκουν και εφευρίσκουν θέματα σκανδάλων και μπάλλας για να κρατάνε το πόπολο απασχολημένο, ο Τσιρώνης βγαίνει με εισπρακτικό νομοσχέδιο για τα κατοικίδια και την υποχρεωτική τους στείρωση, που θα αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο 100 Ευρώ το κεφάλι ετησίως αλλά θα καταπολεμήσει και την... φοροδιαφυγή, με το σκεπτικό ότι όσοι δεν στειρώνουν τα ζώα τους είναι αδήλωτοι εκτροφείς! Αρλούμπες εγκληματικές και αντίθετες με την ζωοφιλία λέει ο Τσιρώνης, αρλούμπες ακατανόητες λέει και ο υπ. Μεταφορών Σπίρτζης με τον νέο Κ.Ο.Κ., την απαγόρευση των quads, τα πρόστιμα αναλόγως εισοδήματος και το κλείδωμα των Ιστορικών οχημάτων, που όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι είναι καθαρά εισπρακτικό, αποσκοπώντας στο να πάνε οι κάτοχοι να πάρουν πίσω τις πινακίδες υπουργείου (πληρώνοντας και το νέο χαράτσι άρσης ακινησίας των 30 Ευρώ, για κατάθεση πέραν του 18μήνου).

 Μπορούμε να καταλάβουμε, ότι ενώ οι περισσότεροι συμπολίτες μας αγανακτούν και ενίστανται (δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να αντιληφθεί και "να νιώσει" κανείς την γενικευμένη δυσαρέσκεια, που έχει ξεφύγει πλέον απο την κυβερνητική οικονομική διαχείριση και έχει επεκταθεί στους "ακροβατικούς" χειρισμούς των Εθνικών θεμάτων αλλά και της παιδείας και του θρησκεύματος), υπάρχουν και αυτοί που είτε έχουν διορισθεί, είτε διατηρούν συμφέροντα παραμονής της συγκεκριμένης κυβέρνησης στην εξουσία, με κάθε τρόπο. Ας παραμείνουν λοιπόν βολεμένοι για όσο καιρό ακόμα η χώρα δεν διαθέτει αντιπολίτευση (γιατί αν υπήρχαν αρχηγοί με προσωπικότητες ισχυρές στα άλλα κόμματα, κάποιες εξελίξεις θα είχαν δρομολογηθεί, για να απαλλαγούμε τουλάχιστον απο Σπίρτζηδες και Τσιρώνηδες), αλλά ας διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και ας μην μεταβάλλονται σε απολογητές του λάθους, της υποτέλειας, του εθνομηδενισμού, της παράνοιας. 

 Σε λίγα χρόνια, όλοι οι Ελληνες θα απορούν και θα αναρωτιώνται πως έγινε και παρέμειναν αυτοί οι άνθρωποι στην εξουσία για τόσο καιρό, ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων (όχι όλοι αλλά οι περιοσσότεροι) θα ταίριαζαν με θαμώνες πολιτικών τηλεοπτικών panel, και μάλιστα σε δεύτερα κανάλια trash, για να γελάει ο κόσμος με τα όσα θα έλεγαν. Σήμερα, όχι μόνο τα λένε, αλλά τα κάνουν κιόλας, βυθίζοντας την χώρα στην ανυποληψία και τον κόσμο στην ανέχεια και στον προβληματισμό, για ένα αύριο χωρίς ελπίδα και ένα σήμερα "στο παρά πέντε" της Εθνικής συμφοράς. 

 Περιμένετε λοιπόν την εντολή των Γερμανών και του ΔΝΤ για να δούμε τι θα γίνει με τα Ιστορικά οχήματα (και πότε), και αν έχετε κατοικίδια θαυμάστε το επίπεδο και τα επιχειρήματα του ανδρός που αποφασίζει γι' αυτά και ετοιμάστε το ετήσιο χαράτσι του κατοστάρικου! (Και να μην ξεχνάμε ότι απο το 2019 και 2020, οι συνταξιούχοι χάνουν απο μία μέχρι ΤΡΕΙΣ συντάξεις τον χρόνο, ενώ οι υπάλληλοι και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ των 600 Ευρώ, χάνουν απο έναν ολόκληρο μισθό και πάνω, με την μείωση του αφορολογήτου -αν βεβαίως έχουν έστω και μια κακοπληρωμένη δουλειά, και αν οι άστοχες ενέργειες και χειρισμοί του έχοντος άγνοια κινδύνου πρωθυπουργού, δεν τα στείλουν να πολεμήσουν τον βάρβαρο, στα καλά του καθουμένου, εν καιρώ ειρήνης και εντός Ευρωπαϊκής Ενωσης, μην χ....με!). 

 Αυτά τα ολίγα, και παρακαλούμε τους φιλοκυβερνητικούς συμπολίτες να ΜΗΝ προκαλούν τουλάχιστον σε αυτή τη φάση (και όλους εμάς, αν θέλουμε και αν το βρίσκουμε σωστό, να αποφεύγουμε τα κανάλια με Τουρκικό περιεχόμενο, και τις αλυσσίδες τροφίμων και ηλεκτρονικών με Γερμανικό ονοματεπώνυμο).


 Χόϊνκ, Χόϊνκ, Χόϊνκ! (Μετ.: Θα το επαναφέρουμε!)

UPDATE: ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ "ΑΝΩΘΕΝ" ΕΝΤΟΛΗΣ
Η κακώς εννοούμενη "ταξικά αριστερή" νοοτροπία των ανθρώπων των υπουργείων, που προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν την ΔΙΑΤΑΓΗ  της Τρόϊκα για φορολόγηση ακόμα και του "αέρα" που αναπνέουμε (αυτό κάνουν σε όλα τα Υπουργεία, κάτι που εξηγεί και την απαγόρευση των Ιστορικών Οχημάτων απο το Μεταφορών), οδήγησε στο παραπάνω νομοσχέδιο ουσιαστικής ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των αδέσποτων ζώων και φορολόγησης μετά προστίμων των ιδιοκτητών κατοικιδίων. Ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης (βολεμένος οικολόγος κομμουνιστής) το υπερασπίστηκε με πάθος. Ο υπουργός  του (βολεμένος παλαιοκομμουνιστής του Συνασπισμού) το...απέσυρε, καθώς τα σαϊνια της προπαγάνδας της κυβέρνησης τρόμαξαν με τις αντιδράσεις και έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα. Όμως, τι "είδους" άνθρωποι είναι αυτοί που τα βάζουν με τα κατοικίδια;;; Υποσχέθηκαν ότι "θα επαναφέρουν" το επονείδιστο και ντροπιαστικό για πολιτισμένη χώρα νομοσχέδιό τους. Και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα τους περιμένουμε με πεπονόφλουδες, που ως γνωστόν αποτελούν εξαιρετική λιχουδιά για το είδος τους.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!
    Πολιτικό Κοινωνικό Οικονομικό Φιλοζωικό Αυτοκινητιστικό Πατριωτικό άρθρο!

    Papillon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Spot-on, σα να διαβάζω τον παλιό καλό Doberman του Μοtosport!

    ΑπάντησηΔιαγραφή