Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

42o ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

26-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει και φέτος το "42o Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ 2013" από 26-29 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένες διαδρομές της Βορείου Πελοποννήσου και με συμμετοχές από Αγγλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Η.Π.Α.
  Με στόχο την ενίσχυση των συμμετοχών με προπολεμικά οχήματα και την προσέλκυση πληρωμάτων με νέους & νέες κάτω των 30 ετών, το Δ.Σ. της ΦΙΛΠΑ, βάσει προγενέστερης απόφασής του υπενθυμίζει ότι ισχύουν για τις κατηγορίες αυτές οι ακόλουθες ειδικές τιμές:

Έκπτωση -20% επί του κόστους συμμετοχής για κάθε συμμετοχή με προπολεμικό όχημα και
Έκπτωση -30% επί του κόστους συμμετοχής για κάθε πλήρωμα ηλικίας κάτω των 30 ετών.


  Τέλος σημειώνεται ότι, εκτός από τις πολύ ωραίες διαδρομές, θα πραγματοποιηθεί και μίνι κρουαζιέρα στον Ισθμό της Κορίνθου.


• ΄Κατεβάστε' τη Αίτηση Συμμετοχής με κλικ ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία:

· 210 6534700

· 210 6533420

· info@philpa.gr

· Facebook Page: http://www.facebook.com/Philpa.gr

· Twitter: http://www.twitter.com/PHILPAGR


ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ 42ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ
Πέμπτη 26-09-2013
Εκκίνηση αργά το πρωί από την Ακρόπολη. Όπως αρμόζει στην πιο σημαντική εκδήλωση για κλασικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, μια εκδήλωση ενταγμένη στο παγκόσμιο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων-FIVA, σαν ‘A Event'.
Οι διαδρομές γνωστές μεν αλλά πάντα ενδιαφέρουσες, μέχρι τη Λίμνη Βουλιαγμένης στα περίχωρα του Λουτρακίου, όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση του πρώτου σκέλους. Στη συνέχεια,
περνώντας από το Λουτράκι, την Κόρινθο, το Σουληνάρι, τη Νεμέα και τη Στιμάγκα, ο τερματισμός της πρώτης ημέρας του Rally θα γίνει στο ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου και η βάση μας των επομένων ημερών.

Παρασκευή 27-09-2013
Μέσω παραλιακής διαδρομής μέχρι το Κιάτο και μετά κατεύθυνση προς την Αρκαδία μέσα από τις καταπράσινες περιοχές που οδηγούν στη Στυμφαλία.

Ανασυγκρότηση εκεί και στη συνέχεια δυτικά και αργότερα βόρεια, στις πλαγιές του όρους Ζήρια μέχρι την Εβροστίνα και το Δερβένι Κορινθίας. Μετά, νοτιοανατολικά από την παραλιακή οδό μέχρι το ξενοδοχείο «Αλκυών» όπου και ο τερματισμός της δεύτερης ημέρας..

Σάββατο 28-09-2013
Κατεύθυνση νοτιοδυτικά σε περιοχές γνωστές σε όσους έχουν συμμετάσχει στα πιο απαιτητικά Rally κλασσικών αυτοκινήτων. Επιστροφή στα Ίσθμια, όπου θα γίνει και ο τερματισμός του Rally, προκειμένου να είναι έγκαιρα το μεσημέρι οι αγωνιζόμενοι έτοιμοι να επιβιβαστούν σε καραβάκι ειδικά ναυλωμένο για την περίσταση, για μια θαλασσινή ΄Μίνι Κρουαζιέρα'.

Αναχώρηση ώρα 14:00 από τα Ίσθμια Κορίνθου, διέκπλους Ισθμού, βόλτα στη Ποσειδωνία και επιστροφή.

Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν τον Ισθμό και θα θαυμάσουν την Διώρυγα της Κορίνθου, ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν ποτέ στη χώρα μας, με μαγευτική θέα από κάτω προς τα πάνω, παρέχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν το επιβλητικό τοπίο του Ισθμού.

Μετά το πέρας της ΄Μίνι Κρουαζιέρας' οι συμμετέχοντες θα οδηγήσουν και πάλι τα αυτοκίνητά τους για να φθάσουν μέχρι το ξενοδοχείο «Αλκυών» για ξεκούραση. Το βράδυ θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και θα πραγματοποιηθεί η τελετή της απονομής στους νικητές στο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού Gala Dinner.

Κυριακή 29-9-2013
Ελευθερη επιστροφή των συμμετεχόντων στα σπίτια τους. Hotel check-out: 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου